“Dorel” s-a mutat la Bârlad. Ce ispravă a mai făcut muncitorul nepriceput

Ultima actualizare:

    Drumarii au fost nevoiţi să dea din greu la lopată Foto: Facebook / Bogdan Mita
Drumarii au fost nevoiţi să dea din greu la lopată Foto: Facebook / Bogdan Mita

Personajul “Dorel”, devenit celebru pentru boacănele din reclamele la coniac “Unirea, a comis-o la Bârlad (Vaslui). În timp ce drumarii “plombau” o stradă din oraş, şoferul tractorului care transporta asfaltul încins a făcut brusc o manevră nefericită.

Un echipaj de la SC LDP Reiser Bârlad, societatea care se ocupă cu repararea şi asfaltarea străzilor din oraş, a reuşit o adevărată cascadorie pe şosea, în timpul lucrărilor în apropierea gării.

În timp ce drumarii lucrau de zor, şoferul a încercat brusc o manevră, în urma căreia remorca s-a răsturnat pe o parte, iar întreaga încărcătură a ajuns pe şosea, spre disperarea colegilor nevoiţi să dea din nou la lopată.

Lucrătorii au reuşit să redreseze remorca şi să acţioneze rapid la îndepărtarea materialului de pe şosea, astfel încât circulaţia în zonă să nu fie afectate. Societatea LDP Reiser Bârlad, al cărei acţionar unic este Consiliul Local Bârlad, efectuează şi în acest an lucrările de „plombare”, pavare, bordurare şi asfaltare, pentru care s-au alocat de la bugetul local peste 5,2 milioane de lei.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net