Dom’ primar, ţi-am adus poza cu Ionuţ mâncat de câini!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avea doar 4 ani, puţin peste un metru înălţime şi un trup firav. Nu a rezistat la asaltul dulăilor. S-au năpustit peste bietul copil şi l-au sfâşiat. Deşi primarul Sorin Oprescu le-a promis părinţilor că va veni să-l vadă pe Ionuţ, acest lucru nu s-a întâmplat. Nu a avut curajul! Aşa că reporterii Click! i-au dus o fotografie cu micuţul în sicriu. Priveşte, Oprescu!

Ziua de 2 septembrie 2013 nu o vom uita niciodată. An de an ne vom aminti că, atunci, o mână de om a sfârşit în chinuri cumplite: mâncat de viu de câinii lăsaţi liberi pe străzi prin incompetenţa autorităţilor, în frunte cu edilul şef, Sorin Oprescu. Ionuţ, micul înger, a devenit o pradă în colţii fiarelor. Legiştii au spus că băieţelul avea pe el 300 de muşcături, singurele zone rămase intacte fiind tălpile. Noi am avut tăria să mergem la capelă, să-l vedem şi să ne luăm rămas bun de la el. Din copilul vesel, frumos şi cu părul bălai nu mai rămăsese decât o amintire. Ionuţ, cel din sicriu, era complet mutilat. Avea faţa tumefiată, sfâşiată de colţii animalelor. Părinţii au încercat să-i acopere căpşorul plin de răni cu o şapcă.

6 motive pentru care cerem demisia primarului Oprescu

simeon stalpnicul png

N-am publicat fotografia în ziar pentru că imaginea era mult prea şocantă. I-am dus-o, în schimb, primarului general, care nu a avut curajul să vină şi să-i aprindă o lumânare. Încă o bilă neagră pentru el. Nici în al nouălea ceas nu a ştiut măcar să fie om, dacă primar ne-a dovedit că nu poate. Să nu credeţi că ne-a primit! Şefa biroului de presă ne-a anunţat tranşant că primarul general este în şedinţă, după care va intra într-o altă şedinţă...Nu-i nimic, domnule primar.

Fotografia se află pe un CD, pe care vi l-am lăsat la paznicii de la recepţie, aşa cum ne-a îndrumat angajata dv. Şi încă ceva. Pe drumul de la redacţie până la sediul Primăriei Capitalei ne-au ieşit în cale nu mai puţin de 25 de maidanezi, mulţi dintre ei în haite. Chiar şi în faţa clădirii în care aveţi biroul ne-au întâmpinat doi. Pentru toate astea, dar şi pentru multe altele, vă cerem demisia!

Bd. Dinicu Golescu

simeon stalpnicul png

Calea Floreasca

simeon stalpnicul png

Primăria Capitalei

simeon stalpnicul png

Şoseaua Orhideelor

simeon stalpnicul png

Bd. Regiei

simeon stalpnicul png

Gara de Nord

simeon stalpnicul png

Flash NEWS

FOCŞANI. Autorităţile locale au decis să adune toţi câinii din oraş, iar maidanezii agresivi şi bolnavi vor fi eutanasiaţi. Astfel, Primăria a suplimentat de ieri numărul hingherilor care vor acţiona pentru strângerea câinilor fără stăpân. Acest serviciu va funcţiona inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Târgu Mureş. Primarul Dorin Florea a declarat că în oraş nu sunt probleme legate de câinii comunitari, întrucât a găsit rezolvări din timp şi nu a aşteptat "bâlbâiala Parlamentului". Municipalitatea administrează un adăpost modern pentru câini şi are încheiat un contract de colaborare cu o asociaţie din Germania, în baza căruia aceştia sunt transportaţi periodic în ţara respectivă, pentru adopţie. În acest an, 124 de câini au fost transportaţi în Germania, iar în prezent la adăpost mai sunt 162.

Buzău. "Nu există o statistică exactă a numărului câinilor maidanezi care trăiesc pe străzile Buzăului. Vreau să cred că nu ar fi mai mult de 1.000. De când am preluat acest serviciu, din iunie 2010, au fost capturaţi 7.000 de câini, din care 220 au fost adoptaţi, iar ceilalţi eutanasiaţi. Probleme apar, pentru că sunt mulţi câini aduşi din afara oraşului, sunt oameni de la ţară care descarcă din portbagaj căţei şi îi lasă în oraş", a declarat, pentru Mediafax, medicul veterinar Dănuţ Păle, coordonator al Serviciului de Ecarisaj.

Bistriţa. "Noi estimăm că avem câteva sute de câini vagabonzi. Avem o maşină de ecarisaj care circulă pe străzile oraşului între orele 7.00 şi 15.00 şi capturează câinii. Am stabilit şi un program ca să acoperim toate cartierele din oraş. Sunt zile când maşina vine cu patru câini, zile când vine cu şase sau cu niciunul. În orice caz, sunt duşi la adăpost, vaccinaţi, crotaliaţi, sterilizaţi", a precizat pentru Mediafax şeful Serviciului de Ecarisaj din Primăria Bistriţa, Maria Iordache.

Suceava. Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, în oraş sunt aproximativ 3.000 de câini fără stăpân, iar 1.300 sunt îngrijiţi în cele două adăposturi ale Municipalităţii. De la începutul acestui an, la Spitalul Judeţean Suceava au ajuns 575 de persoane care au fost muşcate de câini comunitari, numărul fiind mult mai mare faţă de anii precedenţi, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberius Brădăţan.

Brigitte Bardot sare din nou  în apărarea maidanezilor

Au început protestele!  «Oprescu, ai sângele lui Ionuţ pe mâini!»

Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, Carmen  Secăreanu, urmărită penal pentru moartea lui Ionuţ

În Dogtown sunt doar 392 de câini, nu 4.000, cum a promis Oprescu

Imagini de coşmar! Rănile copilului sfâşiat de maidanezi i-au îngrozit pe toţi

FOTO Peste o sută de oameni, la slujba de înmormântare a băieţelul ucis de maidanezi

Ce pedeapsă cere tatăl copilului ucis de maidanezi pentru toţi cei responsabili

Jale şi lacrimi la căpătâiul lui Ionuţ. Băieţelul de 4 ani ucis de maidanezi e condus azi pe ultimul drum

Mesajul dur al mamei băieţelului ucis de maidanezi pentru autorităţi

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net