Doamne, ce tragedie! Însărcinată în luna a opta, o tânără s-a spânzurat

Ultima actualizare:

    Lia se căsătorise anul trecut
Lia se căsătorise anul trecut

Totul părea în regulă în familia lor, tocmai de aceea vestea că Lia R., de 22 de ani, din localitatea bihoreană Burzuc, și-a pus capăt zilelor i-a șocat pe cunoscuți. Tânăra a fost găsită spânzurată chiar de soțul său, scrie adevarul.ro.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Potrivit procurorilor, din primele date nu există suspiciuni de crimă. Rezultatele finale ale investigaţiilor făcute de medicii legişti vor fi transmise procurorului abia săptămâna viitoare, însă anchetatorii nu au găsit urme care să conducă la ideea că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni.

Tânăra era contabilă, s-a căsătorit în toamna anului trecut şi provine dintr-o familie cu situaţie financiară bună. Potrivit unor apropiaţi din rândul localnicilor, Lia şi soţul ei au făcut nunta în luna noiembrie anul trecut, iar, de atunci, locuiesc singuri într-o casă izolată de la marginea satului.

Femeia ar fi urmat să-l nască pe primul său copil, prin cezariană, în următoarele două săptămâni, mai scrie adevarul.ro.

Gestul ei i-a şocat pe apropiaţi, mai ales că ea şi soţul ei păreau fericiţi, iar, de curând, cumpăraseră pătuţul şi hăinuţele pentru copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net