DNA dăunează sănătății. Șeful Apa Nova a leșinat înainte de audieri

Ultima actualizare:

    Lavinia Săniuță a fost citată în calitate de martor (Credit foto: ph-online.ro)
Lavinia Săniuță a fost citată în calitate de martor (Credit foto: ph-online.ro)

Directorul general al societății de apă și canalizare din Capitală, Lavinia Săniuță, a leșinat chiar înainte de a se prezenta la DNA Ploiești pentru audieri. Săniuță a fost transportată cu ambulanța la spital, după cum au declarat rudele acesteia, citate de Mediafax.

Lavinia Săniuță fusese citată în calitate de martor în dosarul de corupție în care e implicată compania de apă și canalizare. Oameni cu răspundere din cadrul companiei sunt acuzați de cumpărare de influență și trafic de influență, iar printre cei vizați de anchetă se numără Costin Berevoianu, fost consilier al lui Sorin Oprescu, și oamenii de afaceri Vlad Moisescu și Ovidiu Semenescu. Compania e acuzată că prin intermediul acestor oameni a mituit mai mulți factori de decizie din cadrul Municipalității pentru a li se  permite să majoreze nejustificat tarifele la serviciile de apă și canalizare.

Deși trebuia să dea declarații azi la DNA Ploiești, Lavinia Săniuță nu a mai ajuns fiindcă i s-a făcut rău. Rudele sale au anunțat că aceasta nu se mai poate deplasa pentru audieri, căci a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Lavinia Săniuță e directorul general al Veolia România, compania-mamă a SC Apa Nova București.

Săptămâna trecută, în acest dosar au fost audiați, tot ca martori, directorul executiv al Apa Nova Bucureşti, Mihai Savin, directorii adjuncţi ai companiei, Giovana Soare şi Mădălin Mihailovici, dar și fostul șef al Poliţiei Locale Ploieşti Cristinel Toader, care se afla în arest preventiv pentru fapte de corupţie. În urma audierii, procurorii DNA au solicitat Tribunalului Prahova înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu pentru Cristinel Toader, cererea fiind admisă, însă nefiind definitivă.

Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului suspendat Sorin Oprescu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu și omul de afaceri Ovidiu Semenescu au fost reținuți, în 24 septembrie, de DNA Ploiești în dosarul de corupţie în care este vizată compania Apa Nova, ulterior fiind puși sub control judiciar de Tribunalul Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net