Divorţul lui Dan Adamescu. Omul de afaceri riscă să-şi piardă jumătate din avere

Ultima actualizare:

    Divorţul lui Dan Adamescu. Soţia are dreptul la jumătate din avere Foto: Click!
Divorţul lui Dan Adamescu. Soţia are dreptul la jumătate din avere Foto: Click!

Divorţul lui Dan Adamescu a luat pe sus toată presa din România. Se pare că banii nu garantează trăinicia unui cuplu, iar de acest lucru s-a convins şi omul de afaceri Dan Adamescu. Într-un moment în care îşi poate pierde libertatea pentru următorii ani, Adamescu a primit vestea că soţia sa a intentat divorţ după 12 ani, ba chiar riscă să-şi piardă jumătate din avere.

Divorţul lui Dan Adamescu. Averea estimată a celor doi este de aproape un miliard de euro, din care Carmen Adamescu vrea jumătate. În vreme ce ea s-ar fi săturat de escapadele şi de jignirile lui, el i-ar fi reproşat că îl fură.

Divorţul lui Dan Adamescu. A fost condamnat la 4 ani de închisoare

La 67 de ani, viaţa lui Dan Adamescu s-a complicat brusc. Are deja o condamnare de patru ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru că ar fi mituit judecători de la Tribunalul Bucureşti, şi în curând Instanţa Supremă i va da sentinţa finală.

Divorţul lui Dan Adamescu. Nici soţia sa nu are veşti tocmai bune: după 12 ani de căsătorie, Carmen Adamescu este gata să se separe de el chiar dacă este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată între 750 de milioane de euro şi un miliard de euro, scrie Mediafax.

Divorţul lui Dan Adamescu. Ce a invocat soţia în cererea de divorţ

Carmen, soţia afaceristului, a cerut despărţirea, dar şi jumătate din avere
Carmen, soţia afaceristului, a cerut despărţirea, dar şi jumătate din avere

Carmen Adamescu are o listă obişnuită de pretenţii în divorţul lui Dan Adamescu: îşi doreşte ca procesul să fie judecat la secret, divorţul să fie pronunţat din vină lui, iar ea să fie despăgubită cu zece milioane de euro.

Soţii Adamescu sunt împreună din 1993. Pe atunci, cel supranumit şeful consignaţiilor din România, revenea din Germania cu tituri întregi de televizoare color. Au trăit bine vreo zece ani la Monaco, unde s-au şi căsătorit în 2003. Tot împreună au dezvoltat imperiul financiar al familiei. Magazinul Unirea, Hotelul Intercontinental, Astra Asigurări sunt doar câteva dintre afacerile care le-au adus sume colosale.

Divorţul lui Dan Adamescu. Carmen Adamescu îşi doreşte jumătate din compania Unirea Shopping Center, pe care o şi conduce. O afacere care i-a adus profituri mari, dar este şi locul unde s-ar fi petrecut scandaluri publice între ei.

De câţiva ani însă, relaţia miliardarului cu soţia lui, susţin apropiaţii lui Carmen Adamescu, a început să scârţâie. Nu datorită femeilor despre care afaceristul ar fi vorbit cu lejeritate, ci şi din cauza fricii lui că ea îl fură, informează protv.ro.

Divorţul lui Dan Adamescu. O miză importantă la partaj este şi un conac uriaş din inima verde a Capitalei. După cum este amplasată, şi după cum este amenajată, vila valorează câteva milioane de euro. Şi Dan Adamescu, cât şi soţia lui, Carmen, au câte un copil din căsătorii anterioare. Fraţii vitregi ar putea conduce în viitor imperiul lui Adamescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net