Distracţie mare weekendul acesta pe Litoral

Ultima actualizare:

  • Festival Fish Eye Fest la Vama Veche - 3-4 iulie.
  • Muzică pentru toate gusturile, artă contemporană, ateliere, spectacole de teatru și delicii culinare dobrogene. Asta este rețeta pe care o oferă organizatorii Fish Eye Fest II anul acesta la Vama Veche tuturor celor care vor o vacanță de vis la malul mării.
  • Trupele Zdob și Zdub, The Amsterdams, Loungerie II, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu, Travka, Grimus, GOLAN, Yelllow şi Velosonics se vor ocupa de crearea unei atmosfere de sărbătoare pe parcursul celor două zile de festival – 3 şi 4 iulie. De cu seară până la răsărit, în spațiul vibrant de la malul mării vor avea loc expoziții, ateliere, spectacole de teatru și proiecţii de filme de artă, stand-up și improvizație, concursuri. Gurmanzii nu sunt nici ei uitați, pregătindu-se delicii culinare dobrogene cu aromă de pește la grătar. Intrarea la festival va fi liberă.

Miting aviatic la Tuzla - Sâmbătă, 4 iulie, are loc a zecea ediție Aeromania, spectacolul aviatic organizat de Aeroportul Tuzla. Airshow-ul de anul acesta începe la ora 15.00 și promite mai multe numere de acrobație aeriană, concerte, un inedit târg de aviație, dar și expoziții de aeronave, mașini de epocă și motociclete. Participarea la eveniment este gratuită, însă dacă vrei anumite facilităţi sau să participi la anumite activităţi, biletul costă 60 de lei. Transportul dus-întors din Constanţa până la aeroportul din Tuzla este gratuit. 

American Party în  Club Bellagio din Mamaia - 3-4 iulie.

În weekend, clubul Bellagio din Mamaia organizează petreceri tematice cu ocazia Zilei Americii – 4 iulie –, iar turiştii, dar şi constănţenii, se vor putea distra în stil american. Şi asta nu este tot. organizatorii au anunţat că au pregătit pentru acest eveniment multe surprize de care te vei bucura şi tu dacă vei fi prezent. Atmosfera se anunţă incendiară, iar invitatul special va fi DJ Johnny W MC-Paolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net