Directoare școlii a dat cu mașina peste 6 oameni. A confundat frâna cu accelerația

Ultima actualizare:

    Mașina a rupt gardul școlii. Foto: opiniabuzau.ro
Mașina a rupt gardul școlii. Foto: opiniabuzau.ro

Directoarea Școlii Gimnaziale Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, din Buzău, a lovit cu mașina șase persoane. Femeia a confundat frâna cu pedala de accelerație, iar autoturismul său a rupt gardul școlii și a intrat în curtea unității, plină de părinți și copii. Șase adulți, cinci femei și un bărbat, au fost răniți. Printre victime se află și o tânără însărcinată.

Conform polițiștilor buzoieni, la volanul mașinii se afla Monica Gheorghe, directoarea Școlii Gimnaziale 1 „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”. Femeia a încurcat pedala de frână cu cea de accelarație, iar autoturismul a scăpat de sub control. Mașina a lovit gardul care delimitează școala de trotuar și a lovit în plin șase persoane care se aflau în curtea școlii. O persoană este în stare gravă. Printre răniți se află și o femeie însărcinată. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Buzău.

Conform polițiștilor, autoarea accidentului conducea o mașină automată (cu pedală de frână și de accelearție, fără ambreiaj) și le-a încurcat în momentul în care a vrut să intre în curtea școlii. Directoarea instituției a fost și ea transportată la spital, după ce a suferit nu atac de panică.

Mai jos puteți vedea câteva imagini surprinse imediat după ce mașina a lovit grupul de părinți și bunici care așteptau copiii să iasă de la școală. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net