Dezgustător! E incredibil unde a găsit o mamă din Lugoj un prezervativ folosit

Ultima actualizare:

    Fotografia a fost postată de mămica indignată pe Facebook
Fotografia a fost postată de mămica indignată pe Facebook

Descoperire care îţi întoarce stomacul pe dos! O femeie din Lugoj a postat pe Facebook o fotografie cu un prezervativ folosit, aruncat în toaleta fetelor de la o şcoală gimnazială creştină din Lugoj.

Femeia care a dat peste grozăvie povesteşte că şi-a dus fata la un curs de karate, care se ţine în sala de sport a Şcolii Creştine “Harul” din Lugoj. Când a mers cu o altă fetiţă la toaletă, femeia a văzut prezervativul folosit, abandonat pe gresie. Femeia susţine că, deşi i s-a plâns profesorului de sport, nu a primit nici o reacţie oficială din partea unităţii de învăţământ.

„Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetiţe mici, era în toaleta fetiţelor. Am mers cu o copilă de 4 ani la baie şi aşa l-am văzut. Nu eram cu fetiţa mea, am mers cu o altă fetiţă. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. I-am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcţiune”, a declarat mămica revoltată pentru cetateanul.ro. Mama a pus imaginea surprinsă în toaleta fetelor pe Facebook.

Citeşte, pe adevarul.ro, ce spun reprezentanţii Şcolii Creştine “Harul”!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net