Delta pentru Seniori: Platește unul și merg doi

Ultima actualizare:

Poziționat într-un cadru natural splendid, Gulliver Delta Resort te invită să petreci o vacanţă unică, plină de experienţe interesante, unde relaxarea şi voia bună sunt la ele acasă. Aflat la confluenţa dintre canalul Uzlina şi braţul Sfântul Gheorghe, resortul este nu doar locul din care să porneşti în explorarea împrejurimilor pitoreşti, dar şi oaza în care să te bucuri de facilităţi grozave de vacanță.

Apusuri de soare fantastice

Dacă ajungi pe înserat la hotel, poţi începe vacanţa în Delta Dunării cu o imagine fabuloasă, chiar din barca ce îţi asigură transferul de la Murighiol către Uzlina: un apus de soare desprins dintr-un tablou pictat în cele mai frumoase culori, cu ale sale raze ce trec printre ramurile sălciilor plângătoare şi se reflectă în apele lacului acoperite de firavii nuferi.

Prelungeşte aceste momente minunate alături de cei dragi pe pontoanele hotelului sau în foişor, inspiră aerul curat şi umple-ţi sufletul cu imagini dintre cele mai spectaculoase. Şi ce continuare mai potrivită poate fi decât o primire caldă din partea echipei resortului şi o invitaţie la o masă delicioasă în stil lipovenesc, unde peştele este piesa centrală, preparat în mod tradiţional. Iar după un astfel de răsfăț te poți răcori în piscina imensă din grădina plină de sălcii, ori într-un hamac.

Delta Dunării, colţ de rai

Cel mai tânăr pământ românesc, aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din anul 1991, Delta Dunării este una dintre atracţiile principale din România, un loc pe care trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viaţă. Şi, de fapt, odată ce o s-o faci, te vei îndrăgosti iremediabil de peisajele minunate, dominate de plantaţiile de papură şi stufăriş, şi te vei întoarce pe aceste meleaguri magice cu fiecare ocazie. Cadrul natural specific este completat de sute de specii de păsări, ale căror triluri te vor relaxa şi îţi vor induce o stare de bine ce te va încărca cu energie pentru multă vreme.

Oferta Speciala  Delta pentru seniori

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 410 lei/persoana, prin oferta plătește unul și merg doi. Servicii incluse: 4 nopti de cazare, demipensiune, transport cu autocarul, transferuri cu barca, acces la piscină, posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului  etc. Ofertă valabilă pentru plecările din 3.07 și 7.07. 2016. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net