Decizie-şoc a Alinei Petre după crima din magazinul ei

Ultima actualizare:

    Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu FOTO: Arhiva personală
Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu FOTO: Arhiva personală

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, trece prin momente de mare tensiune. Propretara unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, femeia a fost anunţată, joi dimineaţă, că vânzătoarea ei a fost ucisă cu sânge rece. Autorul crimei este fostul iubit al femeii înjunghiate, care se pare că avea grave probleme psihice.

Alina Petre este devastată în urma tragediei care s-a produs în magazinul ei. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum s-a produs incidentul care a îngrozit o ţară întreagă. "Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era pritena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, incusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O sa vina cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea. Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa. Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori.

Alina Petre este în stare de şoc după ce în magazinul ei a avut loc o crimă odioasă
Alina Petre este în stare de şoc după ce în magazinul ei a avut loc o crimă odioasă

Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc", a spus Alina Petre pentru Click!, care îngrozită de ceea ce s-a întâmplat se gândeşte chiar să-şi închidă afacerea. 

Vânzătoarea nu a mai avut timp să apese butonul de panică

Femeia a povestit că vânzătoarea a avut în urmă cu un an o relaţie cu autorul crimei. "Se împăcase cu el, la presiunea lui. Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp”, a spus ea. 

Alina Petre vrea să închidă magazinul

„Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las", a dat asigurări fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care nu se lasă intimidată şi va începe o nouă serie de denunţuri. Ba mai mult, Alina Petre este pregătită să-și asume rolul de tutore al băiețelului. „Îmi doresc să iau eu băiețelul, să-l cresc, tatăl oricum nu-l ajuta cu nimic”, ne-a declarat ea.

Bărbatul o amenința că îi va scoate inima

„Bărbatul acesta a venit foarte des în magazine, îl cunoșteam și era foarte insistent. Tot timpul o suna, o amenința, îi spunea că dacă nu va fi cu el îi va tăia gâtul și-i va scoate inima”, ne-a mai spus fosta noră a lui Virgil Măgureanu. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net