“De la mă-ta!” Aşa explică un director de la stat de unde a avut bani de BMW X5

Ultima actualizare:

    "Să dau cu spatele, băi, tâmpitule?", s-a răstit directorulFoto: Facebook
"Să dau cu spatele, băi, tâmpitule?", s-a răstit directorulFoto: Facebook

Limbaj de mahala folosit de directorul de la SC Horticultura SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara! Un locuitor din oraşul de pe Bega a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare a discuţiei purtate cu Andrei Drăgilă, şeful de la Horticultura, care intrat cu BMW-ul proprietate personală într-o zonă interzisă. Directorul a fost filmat în timp ce îl face pe timişorean „nebun”, iar când este întrebat de unde a avut bani de X5, Drăgilă răspunde: „De la mă-ta!”.

Timişoreanul apostrofat de director povesteşte episodul pe reţeaua de socializare.„Într-o dimineaţă dau peste un individ ieşit la plimbare cu X5-ul (cât de original!) în zona pietonală... aceeaşi zonă în care tu eşti amendat dacă eşti prins pe bicicletă. Îl întreb politicos dacă s-a rătăcit cumva. Se dovedeşte a fi doar prea important (după părerea lui) şi prea grăbit (tot părerea lui) ca să parcurgă pe propriile picioare distanţa de vreo 800 de metri (de-a dreptul intercontinentală) dintre sediul Horticultura SA şi Poşta Mare, unde spune marele om că avea treabă”, scrie pe Facebook Radu Lupaşcu, care a postat şi un filmuleţ care redă o parte a discuţiei cu Andrei Drăgilă. „Filmarea începe după ce domn' director m-a ameninţat că <<scoate pulanul>> şi <<mă rezolvă el>>... aş plăti bani buni s-o văd pe asta”, a mai scris timişoreanul.

Din filmuleţul postat pe Facebook se vede cum şeful de la Horticultura încearcă să scape de timişoreanul care îl apostrofează că a intrat pe o zonă interzisă. „Eu am întors maşina, nesimţitule! Pe unde să ies, măi, nebunule? (…) Du-te, dom’ne, de aici şi lasă-mă în pace! Chiar te iei de mine? Te rog frumos să mă laşi în pace. Nu fi nesimţit! Cum vrei să ies? Să dau cu spatele, băi, tâmpitule?”, a răbufnit Drăgilă. „Toţi credeţi că suntem terchea-berchea, dar noi vă plătim salariile, băi oameni buni. Nu ţi-ai permis tu X5 din salariul de bugetar. Pot să vă întreb ce salariu aveţi? Eu mi-am luat maşina din banii mei munciţi. Dumneavoastră din ce bani aveţi maşina asta?”, a întrebat timişoreanul, care a primit un răspuns prompt: „De la mă-ta!”. „Mă îndoiesc. Nu cred că sunteţi rudă cu mama”, a răspuns timişoreanul. În momentul în care şi-a dat seama că e filmat, directorul Horticultura l-a ameninţat pe bărbat că îi sparge telefonul.Contactat de „Adevărul”, directorul Horticultura, Andrei Drăgilă, declară că a intrat în zona pietonală doar pentru a întoarce maşina. El susţine că se grăbea să ajungă la o intervenţie care presupunea degajarea unor copaci trântiţi de furtună. „A venit un om de-a dreptul nesimţit. I-am explicat că e o situaţie neplăcută şi nu pot merge pe jos. M-a ameninţat că face poză. Ştiţi ce a făcut? Venea şi trăgea de maşină. Cum îşi permite treaba asta? Nu m-a lăsat să plec cu maşina”, spune directorul.

Drăgilă este de 25 de ani şef la SC Horticola SA, societate responsabilă cu administrarea spaţiilor verzi din Timişoara. Conform declaraţiei de avere, şeful de la SC Horticultura SA a câştigat, în 2014, 130.000 de lei, ceea ce înseamnă un salariu lunar de peste 10.000 de lei.

Citeşte articolul complet şi vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net