De ce este Loganul o mașină ieftină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Calitatea îndoielnică a materialelor face din Dacia o mașină ieftină. Câteva imagini surprinse într-un service auto sunt grăitoare în acest sens.

O verificare banală la o mașină urcată pe elevator scoate la iveală detalii incredibile. ”Protectia caroseriei împotriva ruginei este demnă de anii 60, când producătorii nu realizau mașini care să reziste la efectele ruginei pentru că pe atunci mașinile aveau o tablă extrem de groasă și clienții nu realizau anual foarte mulți km”, scriu cei de la Autolatest.ro despre Dacia Logan 2017 1.0 SCe!.

În imaginile surprinse în service-ul auto se vede clar nivelul antifonării caroseriei și calitatea de fabricație reală a noii mașini produse de către Dacia la Pitești.

simeon stalpnicul png

În 2017 vedem cum Dacia oferă o mașină cu un pret real de peste 10.000 euro cu lacune mari la capitolul protecție a caroseriei. ”De această dată tabla este de o calitate și mai slabă decât cea a modelului Logan I lansat în anul 2005, iar zonele unde inginerii Dacia au aplicat teroson sunt extrem de puține. De fapt, această soluție de culoare neagră este aplicată în anumite zone (unde cred ei că o sa apară rugină) într-un mod extrem de neatent. Adica acest teroson este aplicat dintr-o singură mișcare atât pe rezervorul de platic, o bucata de caroserie și continuă chiar și pe evacuarea mașinii.

Soluția neagră este de o calitate precară pentru că nu este uscată, aceasta urmând să iasă cu prima ocazie când mașina trece prin bălți sau chiar la spălătorie”, atrag atenția cei de la Autolatest.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net