Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Codrin Ștefănescu: «Ridicați-vă și plecați»

Ultima actualizare:

    Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Codrin ȘtefănescuFoto: captură Antena 3
Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Codrin ȘtefănescuFoto: captură Antena 3

Scene desprinse din filme la Antena 3. Dana Grecu, realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei", l-a avut invitat, printre alții, pe Codrin Ștefănescu, în ediția de luni, 20 februarie. La un moment dat, spiritele s-au încins, iar jurnalista l-a invitat afară din emisiune pe PSD-ist.

Ștefănescu l-a jignit pe un interlocutor, liberalul Răzvan Prișcă, și el invitat în emisiune, după ce a încercat să-l imite. Cei doi s-au contrat pe tema subiectului demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justiției. 

Dana Grecu i-a atras atenția PSD-istului că deciziile din partid și din Guvern nu au fost luate pentru că ar fi zis Prișcă. Ștefănescu a sugerat că social-democrații sunt o țintă de-a realizatoarei, dar aceasta i-a spus că are un discurs de opoziție, nu de om aflat la putere și că percepția publică este că Florin Iordache a fost sacrificat de mai-marii partidului.

PSD-istul Codrin Ștefănescu
PSD-istul Codrin Ștefănescu

"O să vă rog să meditați la ceea ce ați spus puțin mai devreme și vă rog respectuos să vă cereți scuze. Dacă nu vă cereți scuze oamenilor care se uită la noi și domnului Prișcă, dacă vă simțiți jignit, ridicați-vă și plecați", i-a spus realizatoarea secretarului general adjunct al partidului la putere.

Codrin Ștefănescu a refuzat să-i prezinte scuzele politicianului din PNL și a spus că pleacă dacă este dat afară din emisiune. Acesta și-a luat lucrurile personale și a ieșit din platou.

Dana Grecu a afirmat, după pauza publicitară care a făcut trecerea de la momentul tensionat la următoarea parte a emisiunii, că nu acceptă ca în prezența ei să fie cineva jignit și că ar fi procedat la fel și dacă președintele României l-ar fi jignit la fel pe Răzvan Prișcă.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net