Dan Diaconescu, condamnat! Unde s-a ascuns în ultimul timp

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu a fost arestat miercuri, 4 martieFoto Arhivă Personală
Dan Diaconescu a fost arestat miercuri, 4 martieFoto Arhivă Personală

După numeroase amânări, miercuri, 4 martie, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Ion MOţ, fost primar al comunei arădene Zărand, dar şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

În ultimele 3-4 săptămâni Dan Diacoescu nu a mai apărut în public şi nu a mai răspuns la telefoane decât apropiaţilor. Din aceste motive, au apărut şi zvonuri că patronul fostei televiziuni OTV ar fi plecat din ţară de teama deciziei justiţiei. Miercuri însă poliţiştii l-au ridicat de la reşedinţa sa şi l-au dus pe acesta în arest. Dan Diaconescu,condamnat pentru şantaj în dosarul privind şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Fratele lui Dan Diaconescu a vorbit pentru ziarulring.ro despre această perioadă grea prin care trece omul de afaceri, dar şi de ce a preferat să nu mai vorbească în public în ultimul timp. ”N-aveaţi cum să daţi de el. S-a ascuns, săracu'. Şi n-a mai răspuns nici la telefon ca să nu i-l asculte. A stat cu fetiţa, a vrut să fie mereu lângă ea. Ştiţi cât o iubeşte de mult. A preferat să nu iasă din casă. A zis că, dacă tace, e mai bine", a mărturisit Mario, fratele acestuia după ce Dan Diaconescu a fost condamnat.

Mario Diaconescu a povestit ce a făcut fratele său mai mic, Dan, în ultimul timp
Mario Diaconescu a povestit ce a făcut fratele său mai mic, Dan, în ultimul timp

Pe lângă pedeapsa efectivă, lui Dan Diaconescu i-a mai fost interzisă şi prestarea meseriei de jurnalist pentru o perioada de zece ani, acest lucru fiind catalogat de instanţa care la condamnat ca o pedeapsă complementară. Se parte însă că "micul mogul" se aştepta să fie condamnat. ”Dan se aştepta să fie condamnat. Se aştepta la 7 ani de puşcărie. Că în România se poate orice. Eu ştiu sigur că e nevinovat, iar părerea mea nu poate fi alta decât că totul este execrabil. Unii pot spune că este politic, de când e Dan cu PP-DD, dar, altfel, e de la răutatea din ţara asta. Răutate omenească, asta e în primul rând. Nu ştiţi că procurorul, la tribunal, a zis că ştie el că e prea bogat Dan ca să nu fi furat?! Aşadar, ce să mai discutăm, astea trebuie scrise pe frontispiciul ţării!”, a mai spus fratele lui Dan Diaconescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net