Cumnata fostului ministru Valeriu Tabără, printre persoanele decedate în Spania

Ultima actualizare:

    Valeriu Tabără
Valeriu Tabără

Una dintre persoanele decedate în accidentul rutier produs în Spania, Adriana Damian, în vârstă de 51 de ani, era cumnata fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără, potrivit Mediafax. Femeia urma să se întoarcă acasă după ce îşi vizitase fiica aflată la muncă.

Fostul ministru al agriculturii Valeriu Tabără a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că una dintre persoanele decedate în urma accidentului din Spania, Adriana Damian, de 51 de ani, era cumnata sa.

“Adriana Damian este sora soţiei mele. Plecase în vizită la fiica ei, care lucrează de vreo şapte ani în Spania. Ca în fiecare vară, ea se duce în Spania două-trei săptămâni. Aşa s-a întâmplat şi acum, iar ieri (marţi- n.r.) trebuia să se întoarcă acasă”, a declarat Valeriu Tabără.

El a spus că femeia avea de ales între trei microbuze pentru a fi transportată la aeroport.

“Avea de ales între trei microbuze şi l-a ales pe acesta. Asta e soarta oamenilor. Era o femeie deosebită, modestă. Era angajată ca îngrijitoare la o grădiniţă privată din Timişoara”, a spus Tabără.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, declara că două persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Spania sunt din judeţul Timiş, una dintre acestea fiind femeia de 51 de ani, iar cealaltă, un bărbat de 27 de ani, din Jimbolia, care se numeşte Ovidiu Smercinschi.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Timiş, există presupuneri că alte cinci persoane decedate în accidentul rutier din Spania ar fi tot din judeţul Timiş, însă procedurile de identificare a cadavrelor nu au fost încă finalizate, în condiţiile în care majoritatea victimelor au fost carbonizate.

Conform surselor citate, printre cele cinci persoane s-ar număra doi copii şi părinţii lor.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.40 (17.40 ora României), la kilometrul 543, în dreptul localităţii Cox, în provincia Alicante din Spania, când un camion a intrat pe contransens, din motive necunoscute, şi a lovit frontal microbuzul în care se aflau românii. În urma impactului s-a declanşat un incendiu, iar ambele vehicule au ieşit de pe carosabil.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că opt români au murit în accident, precizând că este posibil să existe şi o a noua victimă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net