Cum să alegi împrumutul potrivit pentru tine (P)

Ultima actualizare:

Înainte de a lua un împrumut, este important să analizezi toate detaliile, de la condițiile de creditare și până la moneda în care urmează să iei împrumutul, situația financiară personală și capacitatea de a plăti ratele lunare fără a pune presiune pe bugetul familiei. Compară ofertele financiare din piață, caută sfaturi utile și idei de planificare financiară și alege un produs de creditare simplu, flexibil și personalizat, care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

Provident, una dintre cele mai cunoscute companii de credite de consum din România oferă împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, cu rate săptămânale de la doar 17 lei. Poți obține sume cuprinse între 500 și 5.000 de lei și poți alege să primești banii în 48 de ore chiar la tine acasă. Un agent Provident te va vizita pentru a îți prezenta soluțiile de creditare și a te ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză, oferind toate informațiile despre împrumut, despre costurile sale și despre cum urmează să îl plătești. Ai nevoie de doar două acte (dovadă de venit și de reședință) și de un venit minim de 350 de lei. Cu activități în 80 de orașe din țară, Provident are 3.500 de agenți pregătiți oricând să răspundă întrebărilor tale, indiferent de orașul în care te afli.

În plus, Provident a introdus în 2014 în portofoliul său de produse împrumuturi cu costuri reduse pentru clienții existenți și mai multă flexibilitate în ce privește sumele și perioadele disponibile. Compania le oferă clienților bun platnici care doresc un nou împrumut și care au apelat de cel puțin două ori la produsele sale în trecut reduceri graduale de până la 30% din costul total al creditului, în funcție de istoricul și de comportamentul lor de plată. Totodată, Provident le oferă clienților posibilitatea să împrumute sume mai mari, pe perioade mai lungi, de până la 78 de săptămâni, păstrând nemodificată valoarea ratelor săptămânale.

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienţi în șapte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei nouă ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 257 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 40 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, protecţia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 800.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net