Cum arată parcul acvatic deschis la Mogoşoaia. Cât costă să te distrezi pe apă toată ziua

Ultima actualizare:

    Toboganele gonflabile pe apă sunt una din atracţiile principale ale noului parc nautic (foto: acvamania.ro)
Toboganele gonflabile pe apă sunt una din atracţiile principale ale noului parc nautic (foto: acvamania.ro)

Lacul Mogoşoaia devine un punct de atracţie pentru iubitorii sporturilor de apă. La câţiva paşi de Bucureşti a fost inaugurat vineri primul parc acvatic de tip aquaglide (cu tobogane gonflabile), dotat cu piste de alergare pe apă, module pentru catapultare, trambuline şi hidrobiciclete. Aflaţi mai jos cât costă o zi de distracţie pe lac.

Acvamania, parcul acvatic de pe Lacul Mogoşoaia, propune un nou tip de distracţie pe apă. Aici a fost creat un circuit format din tobogane, piste de alergare pe apă şi module speciale pentru catapultare şi trambuline. În plus, pe lac puteţi lua cursuri de caiac, de vâslit pe placa de surf sau puteţi încerca o cursă cu scuterele submersibile. Accesul pe circuitul de tobogane gonflabile costă 30 de lei/oră în weekend (25 de lei în timpul săptămânii), închirierea unui caiac simplu este 20 lei/oră (15 lei în cursul săptămânii), iar o plimbare de o oră cu hidrobicicleta te costă 30 de lei (25 de lei în cursul săptămânii). Puteţi închiria o canoe sau o placă de surf pentru 30 de lei/oră, în weekend (25 de lei în cursul săptămânii), iar o plimbare cu scuterul subacvatic este 30 de lei/30 de minute, în weekend (25 de lei în cursul săptămânii).

De pe trambuline, copiii pot sări direct în apă (foto: acvamania.ro)
De pe trambuline, copiii pot sări direct în apă (foto: acvamania.ro)

Cei care vor să le încerce pe toate şi vor să iasă mai ieftin, pot alege un abonament de o zi care costă 99 de lei. Dacă vreţi să vă rezervaţi aceste echipamente pentru cinci zile, atunci puteţi alege abonamentul de 399 de lei. Parcul acvatic a fost deschis azi pentru presă, însă accesul publicului va fi permis de sâmbătă. Programul e de luni până duminică, între orele 9.00 şi 20.00. Acvamania va fi deschis până la sfârşitul lunii septembrie.

Administratorii parcului acvatic spun că apa este perfectă pentru îmbăiere şi pentru practicarea sporturilor. Aceştia au publicat pe site buletine de analiză referitoare la calitatea apei, care pot fi consultate aici. Parcul acvatic e deschis inclusiv pentru petreceri private, teambuildinguri şi excursii, dar şi pentru cursuri de navigaţie pe ambarcaţiuni cu vele.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net