CSAT discută astăzi reforma sistemului de sănătate

Ultima actualizare:

    Președintele României, Klaus Iohannis consideră sănătatea o problemă care afectează securitatea României
Președintele României, Klaus Iohannis consideră sănătatea o problemă care afectează securitatea României

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte astăzi la Cotroceni. Potrivit digi24.ro, membrii CSAT vor discuta despre sistemul de sănătate şi problema securităţii cibernetice în instituţiile publice din România. Pe ordinea de zi sunt şi măsurile necesare pentru înlăturarea ameninţărilor generate de fenomenul migraţiei. Şedinţa începe la ora 12:00. La şedinţă nu va participa şeful SIE, care a demisionat luni.

Pe ordinea de zi sunt şi măsurile necesare pentru înlăturarea ameninţărilor generate de fenomenul migraţiei. Şedinţa începe la ora 12:00. Reuniunea Consiliului este una ordinară, trimestrială. Agenda CSAT a fost anunţată luni de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

Şedinţa de marţi va fi prima la care va participa şi Dragoş Tudorache în calitate de ministru de Interne. În schimb, în CSAT de marţi nu va participa şeful SIE, după demisia de luni a lui Mihai Răzvan Ungureanu. El va fi, cel mai probabil, înlocuit de adjunctul SIE, Siliviu Predoiu, însă potrivit legii el nu va avea drept de vot.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 26 iulie

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net