Cristian Cioacă, executat silit pentru că nu a plătit despăgubirile familiei Elodiei

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Cristian Cioacă ar putea rămâne fără apartamente şi bunuri. Şi asta pentru nu a plătit familiei Elodiei despăgubirile civile de peste 380.000 de euro.

Cioacă, care este încarcerat la penitenciarul Colibaşi, ar putea fi executat silit. Avocata familiei Ghinescu începe marţi demersurile şi va merge cu actele la executorul judecătoresc, scrie romaniatv.net.

Fostul poliţist acuzat că şi-a ucis soţia trebuie să plătească despăgubiri civile în valoare de 150.000 de euro mamei Elodiei Ghinescu, 100.000 de euro fratelui Elodiei şi 130.000 de euro fiului său, Patrick.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Cristian Cioacă deţine 50% dintr-o garsonieră. Acest imobil a fost achiziţionat cu destinaţie de cabinet de avocatură.

În ceea ce priveşte apartamentul cu patru camere în care s-ar fi petrecut oribila crimă, acest apartament este sub sechestru asigurator.

Avocatul familiei Ghinescu, Crina Radu, susţine că Cioacă a înstrăinat toate bunurile Elodiei Ghinescu printre care şi maşina acesteia pe care a vândut-o surorii sale.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net