Copil de 12 ani, bătut cu parul şi vătraiul pentru note mici

Ultima actualizare:

Alexandru, un copil de 12 ani, din comuna Drăguţeşti-Gorj, a ajuns la spital, după ce profesorii de la școală au văzut pe trupul său urmele unei bătăi crunte.

Copilul le-a povestit profesorilor că, timp de două zile, a fost bătut cu parul şi ars cu vătraiul încins la sobă de sora sa de 21 de ani, dar și de tatăl său. Corecţia ar fi fost aplicată din cauza unor note mici la franceză. Cazul a fost descoperit miercuri dimineaţa (18 noiembrie).

„Am văzut pe gâtul copilului nişte pete mari şi roşii. Iniţial, am crezut că ceilalţi colegi l-au murdărit cu acuarele. Când şi-a ridicat căciuliţa am observat că avea lovituri pe tot capul, pe frunte, urechile le avea măcinate exact cum arată carnea bătută pentru şniţele. Pe corp nu exista loc fără lovituri. Nu ştiu cum a mai putut acest băieţel să se ţină pe picioare”, a declarat Doina Georgescu, profesorul de sport.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Drăguţeşti, mama lui Alexandru e plecată la muncă în străinătate, iar tatăl are viciul alcoolului. Alexandru Trancău a fost adus miercuri după-amiază (18 noiembrie) în Centrul de primire minori. IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru sora şi tatăl copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net