Contestaţii BAC 2015, de toamnă: Ultima şansă la examenul maturităţii

Ultima actualizare:

    Contestaţii BAC 2015, de toamnă: Pentru a promova, liceeni au nevoie de media 6 la examenul maturităţiiFoto: Arhiva Click!
Contestaţii BAC 2015, de toamnă: Pentru a promova, liceeni au nevoie de media 6 la examenul maturităţiiFoto: Arhiva Click!

Contestaţii BAC 2015, de toamnă: Liceenii care au susţinut Bacalaureatul, în a doua sesiune, aşteaptă cu nerăbdare rezultatele obţinute la examenul maturităţii.

Contestaţii BAC 2015, de toamnă:  A doua sesiune a examenului maturităţii a început pe 17 august, cu probele orale şi de competenţe şi s-a încheiat pe data de 28 august, cu probele scrise. Notele vor fi afişate marţi (1 septembrie), până la ora 16.00, online- pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei (edu.ro), dar şi la toate avizierele centrelor de examinare. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi anunţate vineri (4 septembrie), potrivit Mediafax.

Contestaţii BAC 2015: vor fi consideraţi promovaţi dooar elevii care au obţinut note de peste 5 la toate materiile la care au susţinut examenul maturităţii şi care au media generală cel puţin 6. Contestaţiile se vor depune pe 1 septembrie, începând cu ora 16.00. Liceenii nemulţumiţi de notele primite au patru ore (până la ora 20.00) pentru a depune contestaţii BAC 2015, de toamnă.

Reguli Contestaţii BAC 2015, de toamnă

Contestaţii BAC 2015, de toamnă: După ce au aflat rezultatele, cei care au picat examenul maturităţii şi cei care sunt nemulţumiţi de nota primită, pot depune contestaţii. Există anumite reguli pentru schimbarea notei.

Contestaţii BAC 2015, de toamnă: În cazul în care diferenţa dintre cele două notea, cea obţinută iniţial la examen, şi ce-a primită după rezolvarea contestaţiei, este mai mică de 0,5 puncte, nota definitivă va rămâne cea obţinută iniţial, pe care a acordat-o centrul local de evaluare. Această notă nu mai poate fi modificată.

Contestaţii BAC 2015: Promovarea examenului de bacalaureat permite accesul în învăţământul superior, la universitatea dorită, pe locurile rămase libere. Absolventului i se va elibera diploma de bacalaureat, pe care o va depune la dosarul de înscriere pentru facultatea pe care vrea să o urmeze.

Contestaţii BAC 2015: Rata de promovare

Contestaţii BAC 2015: rata de promovare a liceenilor care su susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea de vară a fost de aproximativ 70%. Astfel, pentru BAC 2015-sesiunea de toamnă, se aşteaptă ca rata de promovare să fie sub procentul de 50%.

Rezultate BAC 2015 – sesiunea de toamnă. Cum s-au descurcat elevii în acest an

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net