Comunitatea gay a dat în clocot! S-a descoperit un bordel pentru homosexuali

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Autorităţile au aflat de existenţa bordelului de homosexuali din Cluj după ce doi dintre clienţi au depus plângere la poliţie pentru tâlhărie.

Mare le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit că într-un apartament din Cluj Napoca se practica prostituţia sub paravanul unui salon de masaj.

Vladimir P., însurat şi tată a doi copii, a făcut plângere împotriva Ralucăi, pe numele real Sorin R, care l-a jefuit.

"A intrat în casă, dar când a văzut că în locuință se mai află un alt bărbat a refuzat să întrețină relații sexuale pe motiv că este pudic și că dorește să nu mai fie nimeni în apartament. A fost acolo un scandal legat de faptul că Raluca i-a reproșat lui Vladimir P. că nu și-a adus prezervativul și că acest lucru este obligația clientului. Un astfel de act sexual era taxat cu 130 de lei. La un moment dat, Vladimir P. a mers până la baie, dar cele două persoane din apartament i-au sustras din portomoneul din haină suma de 1.100 de lei", spune un polițist clujean, pentru EVZ.

Cea de-a doua plângere a fost înregistrată la începutul lunii aprilie pe numele lui Sebastian V., pe numele de scenă Shakira, a fost acuzat de către prietenul lui, Paul N., că i-a furat telefonul mobil.

"La întoarcerea din club, Paul N. a întreținut raporturi sexuale cu un alt homosexual și nu cu Shakira. De aici a pornit scandalul. De supărare, Sebastian V. i-a furat prietenului telefonul ", spune un anchetator.

Shakira nu recunoaşte nimic şi susţine că lucrurile au stat cu totul altfel."L-am ajutat. I-am scos telefonul de la amanet. Eu am ieșit la plimbare pentru a-i lăsa se se odihnească. Nu ştiu unde şi-a pierdut telefonul", a spus "Shakira".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net