Coloană de mașini pe A2, la Fetești! Au avut loc şi tamponări

Ultima actualizare:

    Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe orăfoto: arhivă Adevărul
Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe orăfoto: arhivă Adevărul

Circulaţia este îngreunată pe autostrada A2, la staţia de taxare de la Feteşti, unde s-a format o coloană de maşini pe sensul spre Constanţa. Tot aici, au avut loc şi tamponări uşoare, din cauza nepăstrării unei distanţe între maşini.

Traficul este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, luni dimineaţă, iar la staţia de taxare de la Feteşti se circulă în coloană pe banda unde se achită pe loc taxa.

Poliţiştii prezenţi în zonă îi informează pe şoferi că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă unii dintre aceştia spun că vor să achite cash.

“Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Pentru prevenirea accidentelor, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ 308A traversează autostrada”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic, potrivit Mediafax.

Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe oră, potrivit Centrului Infotrafic.

Cât costă taxa de trecere

13 lei pentru o maşină de până în 3,5 tone sau care are 3,5 tone;47 lei pentru un microbuz cu 9-23 locuri sau maşini între 3,5 şi 12 tone;64 lei pentru un autocar cu mai mult de 23 de locuri sau maşini cu greutate mai mare de 12 tone sau cu 3 axe.91 lei pentru maşini de cel puţin 12 tone şi cu minimum 4 axe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net