Coincidenţă macabră în accidentul terifiant de la Ploieşti

Ultima actualizare:

    Zeci de săteni din  Mănești au venit  la funeraliile  lui Lucian Uţă
Zeci de săteni din Mănești au venit la funeraliile lui Lucian Uţă

Patru dintre persoanele care au decedat în urma tragicului accident produs vineri dimineaţa pe Centura de Vest a Ploieştiului au fost conduse, ieri,  pe ultimul drum. Fiecare are o poveste tristă, însă cea a lui Lucian Uţă este de-a dreptul tulburătoare.

Nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze. Lucian Uţă, în vârstă de 59 de ani, din Măneşti, se ducea vineri la serviciu. Era împreună cu fiul său (15 ani), înfiat. Mai avea doar câteva minute până să coboare, tocmai de aceea s-a şi dus să stea, în picioare, lângă şofer. 

Culmea, spun rudele, de obicei bărbatul stătea în spatele autobuzului. A mai apucat doar să-şi alerteze copilul, după care s-a produs nenorocirea. “El de obicei statea pe ultimul rând de scaune din spatele maşinii, aşa îi plăcea lui. Ca niciodată, s-a ridicat mult mai din timp, mai erau vreo 500 de metri până la staţie, în Ploieşti, la Podul Înalt, unde cobora. S-a ridicat şi s-a dus în faţă, băiatul era la jumătatea autobuzului. Când a ajuns în faţă, Lucian probabil că a văzut ce se întâmplă şi, într-o fracţiune de secundă, a strigat cât a putut de tare: «Găbiţă, ţine-te bine, tată!»”, ne-a povestit Ecaterina Stan, cumnata  lui Lucian Uţă. Intervenţia tatălui l-a salvat pe băiat, cred rudele decedatului. Gabi s-a ales cu mai multe răni, dar viaţa lui nu e în pericol. El n-a putut participa la funeralii, fiind încă la spital.

Şi mai dramatic este faptul că fiica lui Lucian Uţă a murit acum 14 ani, pe 2 martie, chiar de ziua ei, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp de curent. Familia Uţă a încercat să treacă peste această durere imensă şi a hotărât să înfieze un băiat. E vorba de Gabi, cel care se afla şi el în autobuzul morţii. Familia luase în plasament şi o fetiţă, pe care o creşte de 11 ani. 

La înmormântare au venit zeci de localnici, semn că Lucian Uţă era un om iubit în sat. 

simeon stalpnicul png

Cinci persoane au decedat în urma coliziunii

A fost măcel vineri pe şoseaua ocolitoare a Ploieştiului. Un autocar care mergea spre oraş a lovit în plin un camion încărcat cu nisip. Cinci persoane aflate în autobuz au murit pe loc. Alte 28 de persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. Printre cei decedaţi se numără şi şoferul autocarului, care, nu se ştie încă din ce motiv, n-a observat camionul cu nisip din faţa lui şi l-a izbit în plin.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net