Cocoș a mai făcut o victimă. L-a denunțat pe Horia Simu

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoș s-a transformat în turnător ca să scape de închisoare
Dorin Cocoș s-a transformat în turnător ca să scape de închisoare

Dorin Cocoş nu se mai opreşte din denunţuri. Ultima sa victimă este Horia Simu, pe care l-a dat în gât cu banii câștigați în urma unei retrocedări frauduloase de circa 7,8 milioane de euro.

Potrivit denunţurilor, ca să faciliteze escrocheria, fosta şefă ANRP, Crinuţa Dumitrean, a încasat de la Simu o mită de 400.000 de euro. Intermedierea șpăgii a fost făcută de Dorin Cocoș și Gabriel Surdu, fost șef al RA-APPS. Cu banii obținuți în urma drepturilor litigioase, Simu și-a cumpărat o vilă de lux în Saint-Tropez.

Potrivit adevărul. ro, totul a început în octombrie 2009, atunci când off-shore-ul Rosintaly Management Limited (Cipru), controlat de milionarul Horia Simu şi consultantul Adrian Thiess, a cumpărat cu 700.000 de euro drepturile litigioase asupra unui teren de 25 hectare situat în Constanţa.

Într-un denunţ făcut la DNA, pe 18 iulie 2015, Simu şi Thiess au confimat că ei controlau Rosintaly şi au oferit mai multe detalii anchetatorilor. Milioanele de euro au fost obținute de Horia Simu în mai 2011, iar până a ajuns să le primească a oferit șpăgi uriașe mai mulor angajați din sistem. Cocoş este judecat în dosarul privind despăgubirile ilegale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net