Click!MANIA ţi-a pregătit două super-maşini

Ultima actualizare:

    Teo (Raluca Guslicov) din celebrul serial «Trăzniţii» şi-ar dori un Honda Civic, dar le ţine pumnii cititorilor Click!Foto Click!
Teo (Raluca Guslicov) din celebrul serial «Trăzniţii» şi-ar dori un Honda Civic, dar le ţine pumnii cititorilor Click!Foto Click!

Maşini, bani, telefoane şi mii de alte surprize. Sunt premiile pregătite de Click!MANIA pentru cititorii noştri dragi. În primele două zile de concurs, 130 cititori au câştigat premii importante. De departe, cele mai râvnite lozuri sunt cele două maşini Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei fiecare.

Punem la bătaie premii în valoare de peste 520.000 de lei, iar doi norocoşi vor deveni posesori a două autoturisme de vis. Pe lângă maşini, v-am pregătit 50 de telefoane Alcatel şi 50 de telefoane Allview de ultimă generaţie. Mai sunt în joc zece premi a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei şi 350 de premii a câte 300 de lei. Avem premii şi pentru gospodine. Mai exact 126 de seturi de două oale cu semi-presiune Delimano, dar şi 6.000 de DVD-uri “American Hustle”. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318. 603.426, 0318. 603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc 2.770.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie Walkmaxx 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului.

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă.

Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00 şi chiar şi a doua zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net