«Click!MANIA are cele mai tari premii»

Ultima actualizare:
Lozul norocos i-a adus lui Lucian  Dumitrescu un set cu ibric şi râşniţă
Lozul norocos i-a adus lui Lucian Dumitrescu un set cu ibric şi râşniţă

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai tare concurs al primăverii a premiat în două săptămâni peste 1.300 de cititori fideli. Printre norocoşi se numără şi Daniel Anghel, căruia lozul de la Click! i-a adus 1.000 de lei.

Facem cunoştinţă zi de zi cu cititorii Click! Daniel Anghel (38 de ani) s-a bucurat enorm când a văzut cele trei simboluri identice. Click!MANIA i-a adus 1.000 de lei, bani pe care îi va cheltui în familie. „Este primul meu câştig substanţial! Am mai nimerit câteva numere la Loto, dar am luat puţin. Soţia şi băiatul s-au bucurat cel mai tare când le-am dat vestea cea bună”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca şofer. Daniel citeşte zilnic Click! şi spune că are maşina plină de ziare. „Eu petrec mult timp în maşină, prin prisma meseriei mele, aşa că timpul trece mai repede şi mai plăcut când citesc ziarul meu preferat”, ne-a mai spus bărbatul. Cu banii câştigaţi îi va cumpăra băiatului său un echipament de fotbal, iar soţiei un cadou, iar restul îi va păstra pe card.

Lucian Dumitrescu s-a ales cu un set cu ibric electric şi o râşniţă de la Click!MANIA. „Abia aştept să le testez. O să-mi prepar o cafea gustoasă mâine dimineaţă, pe care o să o servesc citind ziarul preferat”, ne-a spus, râzând, bărbatul. Click! i-a adus primul câştig din viaţă şi acum, că a spart gheaţa, speră la mai multe. „O să cumpăr mai multe ziare, ca să am şanse mai mari să vă mai iau din premii”, a conchis bucureşteanul.

Lozul Click!MANIA i-a adus lui Florian Zache (54 de ani) 300 de lei. Şi pentru el a fost tot primul câştig. „Ce bucurie. Chiar aveam nevoie de bani ca să fac asigurarea la maşină”, ne-a spus bărbatul, care nu ratează nici un număr din ziarul preferat. Ioan Ciornei (68 de ani) se numără şi el printre cei care au câştigat 300 de lei. „Prima dată citesc «Scrisoarea lui Stanca», pentru că e rubrica mea preferată, apoi paginile de Sănătate şi Actualitate”, ne-a spus pensionarul. Cu banii câştigaţi spune că îşi va plăti întreţinerea la bloc.

Şi tu poţi avea norocul lor. Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic Click! şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Ioan Ciornei  a câştigat 300 de lei cu Click!
Ioan Ciornei a câştigat 300 de lei cu Click!

Florian Zache s-a ales cu 300 de lei de la Click!MANIA
Florian Zache s-a ales cu 300 de lei de la Click!MANIA


    Florian Zache s-a ales cu 300 de lei de la Click!MANIA
Florian Zache s-a ales cu 300 de lei de la Click!MANIA

Doi norocoşi s-au ales cu câte 5.000 de lei

Click!MANIA a premiat până acum peste 1.300 de români. Doi cititori fideli au nimerit un loz cu 5.000 de lei, iar zece români au câştigat câte 1.000 de lei. Click! a mai premiat peste 70 de cititori fideli cu câte 300 de lei, iar 21 de norocoşi au câştigat câte un telefon. Ziarul preferat le-a adus şi 14 tablete cititorilor, dar şi 26 de gadget-uri. S-au mai dat 9 seturi cu vase Delimano şi 4 aspiratoare. 21 de români au mai câştigat seturi cu ibric şi râşnită, 24 au luat seturi de cuţite şi peste 160 de cititori s-au ales cu un abonament gratuit la Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net