«Click!MANIA are cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

    Lozul norocos  i-a adus 300 de lei  lui Neculai Dorobăţ Foto: Click!
Lozul norocos i-a adus 300 de lei lui Neculai Dorobăţ Foto: Click!

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Cel mai iubit concurs din presă a premiat până acum peste 2.200 de cititori fideli. Norocoşii au nimerit trei simboluri identice sau au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective. Cele mai râvnite lozuri, însă, n-au fost încă descoperite.

Cristinel Olteanu (29 de ani) îi va face o mare bucurie mătuşii sale. Bucureşteanul, care lucrează în cadrul Ministerului de Interne, a câştigat un set de ibric de cafea şi o râşniţă. „Premiul va fi cadou pentru mătuşa mea, pentru că ei îi place mult cafeaua şi e şi cititoarea voastră fidelă”, ne-a spus tânărul. Neculai Dorobăţ (64 de ani) vrea cu tot dinadinsul să pună mâna pe marele  premiu de la Click!MANIA.

„Am nimerit un loz cu 300 de lei, dar nu mă las până nu pun mâna pe o maşină. Cu banii câştigaţi o să cumpăr Click! Mai multe numere, mai multe şanse de câştig”, a conchis cititorul nostru.

simeon stalpnicul png

Şi tu poţi intra în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără Click! zilnic, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat. Sunt în joc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai poţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net