Cine este Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. A pescuit cu Dragnea, a vânat cu Hayssam

Ultima actualizare:

    Social-democratul Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputațilorfoto: arhiva Adevărul
Social-democratul Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputațilorfoto: arhiva Adevărul

Ales cu 172 de voturi președinte al Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, pe care l-a trădat în favoarea fostului premier Mihai Tudose. în 2017, Dragnea se lăuda pe Facebook că a mers la pescuit cu Ciolacu.

Membru fondator al organizației PSD Buzău, Marcel Ciolacu a ajuns șeful filialei locale în 2010, pe care a condus-o până în 2012. A fost pe rând viceprimar, consilier local, consilier județean, prefect interimar și deputat de Buzău.

Marcel Ciolacu a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, cu care obişnuia să meargă la pescuit, scrie Adevărul. A fost numit vicepremier în guvernul Tudose tocmai pentru a-i transmite lui Dragnea în timp real toate mişcările din Guvern. Însă Ciolacu a trecut în barca lui Mihai Tudose.

În tinereţe, Ciolacu vâna alături de Omar Hayssam, sirianul condamnat la peste 23 de ani de închisoare, pentru răpirea a trei jurnalişti în Irak, în 2005, precum şi pentru alte infracţiuni. De azi, e al treilea om în stat. Marcel Ciolacu, susţinut de PSD-ALDE, a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, cu 172 de voturi, față de cele numai 100 obținute de Raluca Turcan și cele 20 obținute de candidatul UDMR Kelemen Hunor.

Marcel Ciolacu, la pescuit cu Liviu Dragnea și cu Sorin Grindeanu

Pe 26 martie 2017, Liviu Dragnea, pe atunci lider PSD, posta pe Facebook următorul mesaj: “În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9? Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu?“. 

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net