Cine era jurnalista Iuliana Gătej, moartă în accident de mașină

Ultima actualizare:

    Iuliana Gătej era o fire veselă și extrem de săritoare când cineva avea nevoie de ajutorfoto: arhiva personala
Iuliana Gătej era o fire veselă și extrem de săritoare când cineva avea nevoie de ajutorfoto: arhiva personala

Iuliana Gătej, tânăra jurnalistă de la Antena 1 şi Antena 3, sau Fluturica, cum era alintată în redacție, și-a pierdut viața joi seară (24 decembrie), într-un grav accident de mașină petrecut pe pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea. Familia și prietenii apropiați o regretă enorm pe aceasta și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Avea doar 30 de ani și o viață frumoasă înainte, însă destinul i-a rezervat altceva reporterei Iuliana Gătej. Tânăra a murit joi seară într-un accident teribil petrecut pe E85, în localitatea vrânceană Dumbrăveni, informează Vrancea 24.

Cum s-a petrecut accidentul

Aceasta se afla la volanul unui Range Rover, când a pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe șosea, izbindu-se de un pom. Din nefericire, impactul a fost mortal pentru ea. Iuliana mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani, unde trebuia să ajungă să petreacă Crăciunul cu părinţii şi fratele ei.

Iuliana Gătej a murit pe loc
Iuliana Gătej a murit pe loc

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, tânăra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viţă de vie.

“Şoferiţa unui autoturism Range Rover, care circula dinspre Bucureşti către Focşani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat poliţistul, conform Vrancea 24.

Își dorea să facă un interviu cu Mirel Rădoi

Iuliana Gătej era o tânără plină de viață, care își iubea la nebunie meseria. De asenenea, Iuliana nu își dorea decât o viață liniștită, după cum povestește un bun prieten. Jurnalistul Andrei Nourescu a scris vineri (25 decembrie) un mesaj emoționant, în care povestește ce îi scrisese Iuliana înainte de tragicul accident. Dorința cea mai mare a acesteia era să realizeze un interviu cu Mirel Rădoi.

„Îmi spusese recent că voia sa facă un interviu cu Mirel Radoi și nu știu dacă a mai apucat. Nu vreau să știu ce e în sufletul alor ei, care azi o așteptau cu cadourile sub brad, la Focșani, acasă. Am găsit ultimul mesaj scris de la ea și suna fix așa: „Sper să am noroc în viață”. Sincere condoleanțe!”, a scris jurnalistul Andrei Nourescu, pe o rețea de socializare.

Iuliana Gătej,​ sau Fluturica, așa cum era alintată de colegi, era ​șefa secției Social de la Antena 1. Tânăra era mai mereu cu zâmbetul pe buze și un om pe care puteai să te bazezi ori de câte ori era nevoie, o descriu prietenii și colegii de breaslă, conform observator.tv.

Optimismul și iubirea Iulianei se transmiteau prin toate reportajele pe care le-a realizat în cei 10 ani de presă. Aceasta își iubea nespus mama, de care era extrem de atașată. Drept dovadă sunt și mărturisile reporterei despre cea care i-a dat viață.

”Știe că o iubesc, am avut o zi la dispoziţie cu ea doar să o simt, să o strâng în braţe şi să o pup, dar ea ştie că toate aceste cuvinte pe care le-au scris copiii sunt şi pentru ea”, spunea Iuliana, conform apropiaților.

În trecut, Iuliana Gătej a lucrat şi la Realitatea TV, iar în anul 2012 a fost nominalizată în topul celor mai buni reporteri de ştiri din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net