Cinci oameni au murit înghețați în noaptea de luni spre marți

Ultima actualizare:

    Bărbatul avea probleme cu inima
Bărbatul avea probleme cu inima

Un bărbat de 62 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, despre care rudele spun că avea afecţiuni cardiace, a fost găsit mort, marţi dimineaţă, pe o stradă din sat, informează News.ro. Trupul acestuia era îngheţat. Este a doua personă găsită moartă în zăpadă în judeţul Vaslui, în ultimele zile.

UPDATE. O femeie de 70 de ani, din localitatea argeşeană Lunca Corbului a fost găsită moartă în zăpadă, marţi dimineaţă. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi, în jurul orei 9.00, pentru a acorda primul ajutor unei femei. Bătrâna a fost găsită căzută în zăpadă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească dacă femeia a murit de hipotermie sau din alte cauze.

UPDATE. Un bărbat din localitatea buzoiană Cozieni a fost transportat, marţi, la Spitalul Judeţean cu degerături grave la mâini şi picioare, în timp ce în ultimele 48 alte 12 persoane s-au prezentat la unitatea medicală cu fracturi şi luxaţii după ce au căzut pe gheaţă. El a fost internat în Secţia de Chirurgie Plastică, unde primeşte tratament şi îngrijiri medicale de specialitate.                                      

UPDATE. O femeie de 71 de ani din Câmpina a murit, marţi, din cauza hipotermiei. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, bătrâna avea o temperatură a corpului de 27 de grade în momentul în care a fost adusă în unitatea medicală, astfel încât doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, potrivit News.ro.

De asemenea, o altă bătrână, în vârstă de 73 de ani din Sinaia, se află în Secţia ATI a SJU Ploieşti tot cu hipotermie, iar alţi doi bărbaţi de 50, respectiv 74 de ani, din localităţile Lipăneşti şi Cheia, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au stat foarte mult în frig.

UPDATE. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe un teren viran de lângă cartierul Micălaca, din municipiul Arad, iar poliţiştii încearcă să stabilească identitatea victimei, care nu avea asupra sa niciun document. Anchetatorii nu exclud ca moartea să fi survenit pe fondul gerului, în oraş temperaturile coborând până la minus 18 grade. Cadavrul bărbatului a fost descoperit în noaptea de luni spre marţi. Un localnic a sunat la 112, anunţând că un bărbat este mort în vegetaţia îngheţată.

Medicii legişti, care au preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei, apreciază că bărbatul avea în jur de 65 de ani şi ar fi putut deceda din cauza unei hipotermii. Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violenţă.

UPDATE. O femeie din judeţul Vrancea care a fost transportată la Spitalul Judeţean din Focşani în şoc hipotermic, după ce a căzut în zăpadă în curte, a murit, marţi dimineaţă. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Cosma, a declarat că femeia în vârstă de 73 de ani avea mai multe afecţiuni, între care şi diabet zaharat.

Aceasta ieşise să hrănească animalele din curte şi a căzut în zăpadă.

Descoperire șocantă în localitatea Delea din Vaslui. Un sătean a găsit în zăpadă un bărbat mort și a sunat de urgență la Ambulanță.

„Trupul bărbatului era îngheţat, dovadă că acesta murise de mai multe ore. Din spusele rudelor, victima era cunoscută cu afecţiuni cardiace şi e posibil ca temperaturile foarte scăzute să îi fi fost fatale”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Duminică, o femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, în faţa porţii locuinţei sale din localitatea vasluiană Pribeşti. Medicii de la Ambulanţă spun că, cel mai probabil, victima a căzut şi nu s-a mai putut ridica, fiind cunoscută drept consumatoare de alcool.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net