Chefurile în cămine, interzise. Parlamentarii vor ca studenţii să nu mai petreacă

Ultima actualizare:

    Chefurile în cămine, interzise de parlamentari foto: www.iasi4u.ro
Chefurile în cămine, interzise de parlamentari foto: www.iasi4u.ro

Chefurile în cămine, interzise de parlamentari. Propunerea aparține unui grup de 12 parlamentari PSD și unul al Minorităţilor, care vor să modifice Legea Educaţiei. Aleşii vor să interzică și orice formă de campanie electorală şi manifestările religioase printre studenţi.

Parlamentarii vor discuta un proiect de lege prin care chefurile în cămine să fie interzise. La polul opus, tinerii cer condiţii decente în cămine şi mai mulţi bani pentru educaţie, conform expresmagazin.ro.

Chefurile în cămine, interzise. Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poate avea un student e legată de chefurile din cămine. Deputaţii vor însă să pună stop petrecerilor studenţeşti, ba chiar să le interzică prin lege.

Chefurile în cămine, interzise. Strădania parlamentarilor e cu atât mai ciudată cu cât, susţin tinerii, evenimentele zgomotoase deja sunt reglementate clar în campusuri.

“Petrecerile sunt interzise după orele 22.00 în cămine, iar studenţii merg să se distreze la terase ori în cluburi. Deputaţii ar face bine să se ocupe de problemele reale ale tinerilor, şi nu de unele inexistente. Aş fi bucuros să văd un politician de la noi cum trăieşte o lună dintr-o bursă studenţească”, a declarat Nicolae Tunsoiu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, despre legea privind chefurile în cămine interzise, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

Chefurile în cămine, interzise. Tinerii sunt împărţiţi în două tabere

Chefurile în cămine, interzise. Gata cu petrecerile gălăgioase din campusurile universitare. Iniţiativa le aparţine mai multor parlamentari social-democraţi, care le-au pus gând rău petrecăreţilor. În timp ce unii resping această iniţiativă, alţii cer ca petrecerile să fie organizate doar în anumite zile ale săptămânii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net