Cei mai ciudaţi brazi de Crăciun, pentru un scop nobil - FOTO

Ultima actualizare:

    Alexandru & Mihnea Ghildus
Alexandru & Mihnea Ghildus

De 12 ani, cele mai spectaculoase creaţii sunt scoase la licitaţie, în cadrul Festivalului Brazilor, în vederea strângerii de fonduri pentru copiii aflaţi în situaţii vulnerabile.

Ana Wagner & A David Gallery
Ana Wagner & A David Gallery

Astfel în 6 decembrie, se va licita cea mai bogată galerie de brazi de până acum. Este vorba de 27 de creaţii care poartă semnătura unor renumiţi designeri şi artişti români.

Anca Rusu
Anca Rusu

Bradul clasic de Crăciun, cu globuri strălucitoare, mici sau mari, rotunde sau lunguieţe, aproape că a devenit o amintire. Locul lui a fost luat de diverse alte obiecte, printre care veioze, bijuterii, tablouri realizate din tot felul de materiale.

Bogdan mihai radu
Bogdan mihai radu

Ceea ce a rămas însă neschimbată este forma triunghiulară a bradului, respectată, şi în acest an, de designerii care îşi scot la licitaţie creaţiile, în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun. Fiecare brăduţ poartă cu sine o poveste, un mesaj care va încerca să mişte cât mai multe suflete în cadrul licitaţiei din seara de gală. Toţi banii care se vor strânge în urma licitaţiei vor ajunge, prin intermediul "Salvaţi Copiii", la micuţii care nu au posibilitatea să meargă la şcoală.

Carmen ormenisan
Carmen ormenisan

Până acum s-au strâns aproape 3 milioane de euro

Programul de reintegrare socială şi şcolară a copiilor aflaţi în situaţii vulnerabile a început în anul 2001, cu sprijinul sectorului privat (strângerea de fonduri organizată prin Festivalul Brazilor de Crăciun) din România. Peste 16.000 de copii au beneficiat de integrare în sistemul educativ (A doua şansă) şi de suport educaţional, social şi juridic pentru a nu abandona şcoala (Şcoală după şcoală).

Claudia Castrase & artistul vizual Bodo
Claudia Castrase & artistul vizual Bodo

Ediţia de anul acesta a Festivalului Brazilor de Crăciun îşi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinşi în programele educaţionale "Salvaţi Copiii". În total, în primele 11 ediţii ale Festivalului Brazilor de Crăciun s-au strâns 2.484.000 euro.

Cine a creat brazii?

Creaţiile ce vor fi licitate în această ediţie aparţin designerilor Doina Levintza, Wilhelmina Arz, Lena Criveanu, Rita Mureşan, Mihaela Glăvan, Stephan Pelger, Alexandru & Mihnea Ghilduş, Ana Wagner & A. David Gallery, Kristina Dragomir & Europa FM, Cristian Samfira, Carmen Ormenişan, Iris Şerban, Claudia Castrase, Irina Solomon & Azay, Veronica Zaharia & The One, Mădălina Dorobanţu, Maria Marinescu, Alexandru Ciucu, Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Mirela Diaconu, Hamid Nicola Katrib & United Media. La aceştia se adaugă: Oxette, Anca Rusu, pictorul Bogdan Mihai Radu, Mark Twain International School, bradul presei, precum şi bradul creat de copiii din centrele educaţionale Salvaţi Copiii.

cristian samfira
cristian samfira

Sprijină proiectele «Salvaţi Copiii»

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România, care are ca centru de interes o licitaţie specială de brazi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri români. Devenit una dintre atracţiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Crăciun sprijină proiectele derulate de Salvaţi Copiii România. Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Crăciun din acest an are în componenţa sa pe Amalia Năstase (Manager eventures), Andreea Raicu, Andi Moisescu (Realizator TV), Corina Bârlădeanu (Manager 2activePR), Liviu Sfrija, Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Doina Levintza
Doina Levintza

Click! spune

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală activă în domeniul promovării drepturilor copilului din 1990. În cei 22 de ani activitate, peste 750.000 de copii au beneficiat de programele organizatiei. Membră a celei mai mari organizaţii globale, independente, de promovare a drepturilor copiilor, Save the Children International, organizaţia consideră că toţi copiii, indiferent de rasă, religie sau provenienţă socială, au aceleaşi drepturi, de care trebuie să beneficieze.

Hamid Nicola Katrib & United Media
Hamid Nicola Katrib & United Media

madalina dorobantu
madalina dorobantu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net