Ce legătură este între culorile din dormitor, starea de bine și mobila de calitate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Discuțiile despre culorile și formele de mobilier potrivite pentru spațiile unde ne petrecem timpul au tot preocupat atât psihologii, cât și designerii de interior. Despre culori se spune că ne influențează starea de spirit, iar aceasta la rândul ei se răsfrânge și asupra relațiilor pe care le avem cu ceilalți. Din acest motiv, amenajarea dormitorului este o treabă destul de serioasă, care nu trebuie făcută la voia întâmplării.

Iată ce spun specialiștii în design despre care sunt culorile cele mai potrivite pentru dormitoarele noastre:

Alb

Despre alb se spune că este una dintre cele mai potrivite culori pentru dormitor. Mai ales pentru cele mici, albul creând senzația de mai mult spațiu și lumină. Însă excesele nu fac bine, prea mult alb ar putea să ne inducă la un moment dat o senzație de gol interior. Un pat matrimonial acoperit cu catifea roșie ar crea un constrast puternic cu pereții albi şi va crea o atmosferă mai dinamică. Un astfel pat pentru dormitor găsim găsim la Lem’s, care oferă reduceri de până la 50%, până pe 20 noiembrie în toate magazinele din ţară. De remarcat este faptul că în magazinele Lem`s reducerile nu sunt doar la dormitoare, ci la toate produsele. 

Portocaliu

simeon stalpnicul png

Potrocaliul este una dintre culorile cel mai ușor de folosit într-un dormitor. Această culoare este asociată adesea cu speranța și curajul şi, de asemenea, se spune că este propice pentru cei care au nevoie de mai multă creativitate. Nuanțele pale de portocaliu sunt calde, odihnitoare şi se potrivesc de minune cu un mobilier în culori clasice, pământii. Și dacă găsiți mobilierul care vă place și la reducere, într-un magazin Lem`s, atunci mulțumirea și liniștea vin de la sine.

Verde

simeon stalpnicul png

Și verdele se numără printre culorile cele mai potrivite pentru odihnă. Mai mult decât atât, nuanțele mai deschise de verde îi ajută pe partenerii de cuplu să simtă mai apropiați unul de celălalt, spun specialiștii. Totuşi, verdele este destul de greu de asociat cu mobilierul, piesele pe alb şi negru fiind cele mai puţin pretenţioase în acest sens. Pe site-ul Lem`s puteí găsi un configurator de mobilă complex pentru a vă alege exact modelul și structura de care aveți nevoie.  

Galben

simeon stalpnicul png

Galbenul este culoarea soarelui, a luminii și e asociată cu ideea de libertate. Dacă galbenul pal, în nuanţa spicelor de grâu scăldate în lumină, este potrivit pentru a zugrăvi pereţii dormitorului, nuanţele de galben mai violent nu se potrivesc pentru pereţi, însă pot crea un design foarte chic folosite pentru diverse elemente de mobilier. Atenţie însă, nici galbenul intens nu e uşor de asociat cu alte culori. Însă designerii de la Lem`s au reușit asocieri incredibile între ambient și culorile diverselor piese de mobilier, pe care le puteți viziona chiar pe site-ul lor, unde sunt anunțate în această perioadă reduceri spectaculoase, de până la 50%, la toate produsele. 

De asemenea, nu uitaţi că lumina joacă un rol important pentru modul în care percem un spaţiu, inclusiv culorile. Pentru dormitor specialiştii recomandă să evităm lumina rece şi să folosim corpuri de iluminat a căror intensitate se poate regla.

Așadar, mare atenție la cum și când vă amenajaţi dormitorul pentru că la Lem’s s-a deschis oficial sezonul reducerilor la toate produsele, însă ține doar până pe 20 noiembrie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net