Ce fac adulții când copiii încep școala: 10 site-uri pentru părinți fericiți

Ultima actualizare:

    Ce fac adulții când copiii încep școala: 10 site-uri pentru părinți fericițifoto: eastbrisbanedentists.com.au
Ce fac adulții când copiii încep școala: 10 site-uri pentru părinți fericițifoto: eastbrisbanedentists.com.au

Luna septembrie este cea care marchează, pentru copii, sfârșitul vacanței de vară și începutul școlilor și a grădinițelor. În același timp, pentru unii părinți această perioadă anunță o pauză binemeritată de la urmărirea vigilentă a micuților sau, într-un cuvânt, relaxare.

Vara este o perioadă destinată relaxării, însă pentru unii părinți „vacanța” începe abia când micuții lor încep școala. Deși timpul petrecut în familie este prețios, vigilența și atenția pe care părinții trebuie să o acorde celor mici poate fi copleșitoare. De aceea, când copiii se pregătesc de începerea noului an de școală sau grădiniță, părinții pot pierde timpul plănuind lucruri care îi fac fericiți, de la vacanțe, la reabilitarea mașinii de familie:

Iată 10 site-uri perfecte pentru a-i ține pe părinți mulțumiți:

1. HQCafe

O dimineață bună începe cu o cafea aromată. Părinții pot apela, în acest caz, la HQCafe, o firmă specializată în vânzarea și montarea aparatelor automate de cafea, care comercializează, de asemenea, cafea capsule de la brand-uri precum Lavazza, Kimbo si Bialetti, cafea prajita espresso și, pentru mămicile preocupate de siluetă, cafea verde măcinată la preț accesibil.

2. Autoatu

Pentru ca dimineața să continue într-o notă pozitivă, este important ca mașina familiei să nu cedeze în drumul către școala sau grădinița celor mici. Sarcina asigurării unui kit ambreiaj de calitate, precum și a altor piese auto importante, revine magazinului online de piese auto Autoatu, care comercializează piese originale sau aftermarket adresate tuturor modelelor de autoturisme. Deși Autoatu se axeaza pe modele produse de Volkswagen, Audi, Mazda, Opel, Citroen, Peugeot, Dacia, Renault și Toyota, însă, în funcție de nevoile clientului, poate oferi și piese rare, care se găsesc mai greu pe piața din România, la prețuri competitive.

3. Bravissimo

Pentru orice părinte, reușita celor mici este cel mai bun motiv de fericire și mulțumire sufletească, fie că este vorba despre situația școlară, fie despre excelență și talent demonstrate într-o activitate extracurriculară. În plus, activitățile artistice contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor. De aceea, Bravissimo vine în întâmpinarea părinților și copiilor cu vârste mai mari de cinci ani (în funcție de program) cu o serie de cursuri de canto, pian, vioara sau chitara. Oferta Bravissimo include, de asemenea, un curs de actorie pentru copii și cursuri de dans - sportiv, modern, popular etc.

4. Berluni

Toamna este momentul potrivit pentru a schimba lucruri în casă. O centrală electrică de pe Berluni.ro va asigura întregii familii confortul binemeritat atunci când temperaturile vor coborî în termometre. Berluni.ro este un magazin online de centrale termice, boilere, calorifere și pompe care oferă servicii complete de livrare, montaj, service și garanție.

5. Headprint

Când afacerea familiei merge bine, toată lumea e fericită. Head Print, o companie care oferă servicii și produse de producție publicitară și print digital, este soluția ideală pentru o promovare eficientă a brand-ului personal. În portofoliul companiei intră produse precum: bannere roll up, cărți de vizită, afișe publicitare, flyere și fluturași publicitari, standuri expoziționale, litere volumetrice ș.a.

6. Dispo Trading

Curățenia nu este importantă doar acasă, ci și în mediul de lucru. Activitatea afacerii de familie trebuie să se desfășoare într-un mediu curat și sănătos, fie că este vorba despre un cabinet medical privat, fie de un salon de înfrumusețare. In magazinul online Dispo Trading, producător și importator român de articole de unică folosință, uniforme de lucru și echipamente de protecție, se găsesc produse de curățenie profesionale, de la saci menajeri, la săpun lichid și detergenți profesionali. Pe același site sunt disponibile uniforme medicale Dispo Trading, încălțăminte de lucru și o varietate de produse HoReCa.

7. Amalia

Mămicile au nevoie și de răsfăț, iar folosirea unor produse de înfrumusețare de calitate este o modalitate perfectă de a se autorăsplăti pentru munca grea depusă. Amalia este un magazin online de cosmetice de unde cele mai îndemânatice dintre acestea pot achiziționa un kit unghii gel, pentru o manichiură ca la salon obținută în confortul propriei locuințe, dar și alte produse profesionale, de la truse machiaj, la accesorii pentru epilat.

8. Inpuff.ro

Pentru multe dintre femei, împrospătarea garderobei este, de fiecare dată, un prilej de bucurie și, în unele cazuri, o modalitate de combatere a stresului. Inpuff.ro este un magazin online de haine, de unde reprezentantele sexului frumos își pot achiziționa fuste, bluze, tricouri, salopete, pantaloni, sacouri, dar și rochii de seară excepționale.

9. TUI TravelCenter

Ori de câte ori părinții simt nevoie de un weekend petrecut în doi, pot lăsa copiii în grija bunicilor, pot căuta vacanțe last minute 2016 TUI Travel Center pe site-ul agenției de turism și își pot rezerva un sejur scurt, dar relaxant. Compania oferă o gamă largă de pachete turistice, în destinații românești, dar și internaționale, la prețuri mici. Tot prin intermediul TUI TravelCenter părinții pot rezerva următorul concediu în familie.

10. Eurolines

Un site potrivit pentru părinții care își doresc o vacanță scurtă, dar bogată în experiențe, este Eurolines.ro. Prin intermediul acestei companii de transport cu microbuzul sau autocarul, părinții pot alege un city break Praga, city break Budapeste sau city break Ljubljana. Pachetele city break Eurolines in destinatiile prezentate includ transport cu autocarele modern echipate ale companiei către destinație, cazare, mic dejun si taxa locala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net