Câştigătorul la LOTO e un tânăr sărman de 19 ani

Ultima actualizare:

    Aceasta este agenţia la care s-a jucat biletul câştigător
Aceasta este agenţia la care s-a jucat biletul câştigător

Bărbatul din Motru care a câştigat 4 milioane de euro la extragerea Loto de joi seara are 19 de ani. Tânărul ar fi angajat ca îngrijitor la o firmă de transport persoane din oraş.

Potrivit autorităţilor, tânărul provine dintr-o familie modestă şi avea o situaţie financiară dificilă. Însă iată că a devenit peste noapte milionar în euro după ce a ghicit toate cele şase numere. Loteria Română a anunţat câştigătorul printr-o postare amuzantă, susţinând că jucătorul a prins şase pokemoni şi a pus mâna pe un câştig uriaş.

„Avem un tânăr, din câte am înţeles, care a câştigat un premiu în valoare de patru milioane de euro. Ne bucurăm, îi dorim să fie sănătos şi să se folosească de aceşti bani într-un mod inteligent şi aşteptăm cât mai mulţi participanţi. Cred că este vorba de un jucător ocazional. Putem să vorbim de norocul începătorului. Sunt puţin jucători, pentru că agenţia este mică şi oraşul la fel. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc“, a apus Violeta Popescu, lucrătoare la agenţia unde s-a jucat biletul câştigător.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net