Care sunt variantele de premier discutate în PSD

Ultima actualizare:

    Mihai Fifor a intrat în grațiile lui Liviu Dragnea deși pe vremuri era unul dintre favoriții lui Victor Ponta
Mihai Fifor a intrat în grațiile lui Liviu Dragnea deși pe vremuri era unul dintre favoriții lui Victor Ponta

Pe cine va propune coaliția PSD-ALDE pentur funcția de prim-ministru? Liviu Dragnea a recunoscut că există o listă de patru nume. La această oră se dă bătălia pentru voturi în atotputernicul Consiliu Executiv, organismul care i-a decis soarta lui Sorin Grindeanu. Două femei și doi bărbați ar fi pe listă

”Sunt în egală măsură și femei și bărbați pe listă”, s-a mărginit Dragnea să comenteze asupra listei de candidați la nominalizarea PSD la prim-ministru.

Astfel primul pe listă ar fi senatorul Mihai Viorel Fifor, actualul lider de grup al parlamentarilor PSD. Acesta ocupă acum în partid funcția de președinte al Consiliului Național al PSD.

Apoi este Viorica Dăncilă, venită din Teleorman, fieful lui Dragnea. Ea este europarlamentar PSD din anul 2009. Acum este președinte al Comitetului Executiv al Organizatiei femeilor social democrate din Romania (OFSD).

Urmează apoi Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, ales anul trecut rector al Academiei de Studii Economice din București. este rectorul ASE pentru mandatul 2016-2020. El a fost din 2012 și până în 2016 prorector la ASE. a mai fost secretar de stat și director în Ministerul Agriculturii între 2001 și 2005.

În sfârșit, dar nu cea din urmă Carmen Dan, fosta șefă a Ministerul de Interne.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net