Când e supărat se urcă pe stâlp

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au negociat trei ore ca să-l dea jos de pe stâlp pe sinucigaş
Poliţiştii au negociat trei ore ca să-l dea jos de pe stâlp pe sinucigaş

Un bărbat din Babadag se urcă pe stâlp şi ameninţă că se aruncă ori de câte ori are probleme cu primăria oraşului. Acum, l-au dus direct la spital să-l caute la cap.

Mihai M., de 44 ani, din Babadag, s-a urcat prima oară pe un pilon din centrul Babadagului pe data de 26 august, scrie adevarul.ro.

El a ameninţat că se sinucide dacă nu i se rezolvă unele probleme sociale de către Primăria Babadag. La faţa locului a ajuns şi negociatorul poliţiei – comisar şef Lucian Ţugui, care, după aproximativ trei ore, a reuşit să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest, acesta coborând de bunăvoie, fără a fi necesară intervenţia echipajelor de la ambulanţă şi pompieri.

Ulterior, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa bărbatului pentru a vedea care sunt problemele pe care le revendică. Acestea au fost aduse la cunoştinţă în scris Primariei Babadag. Două zile mai târziu, Mihai M. s-a urcat din nou pe pilon, fiind nemulţumit de modul în care Primăria Babadag a răspuns solicitării lui, scrie adevarul.ro.

Din nou, desfăşurare de forţe la locul faptei pentru a-l convinge pe om să coboare. După două ore de negociere, el a renunţat la plan.

Cum devenise agresiv ,a fost încătuşat, iar ulterior transportat la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a fost internat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net