La 55 de ani, condamnat a 24-a oară la puşcărie! "Am dat în ea ca într-un câine"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A trăit mai mult la închisoare decât în libertate! Aurel Gheorghe (55 de ani), recidivist cu 23 de condamnări la activ, a mai primit o sentinţă de la Tribunalul Brăila, care ar trebui să-l ţină 14 ani după gratii. Liberat din puşcărie în iunie 2015, bărbatul şi-a ucis concubina, cu o cruzime de nedescris, la sfârşitul anului. Sentinţa pentru crimă nu este definitivă, deoarece inculpatul a făcut recurs.

I-a aruncat pantalonii în sobă şi chiloţii la tomberon, apoi a izbit-o de mai multe ori cu bâta! Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în după-amiaza zilei de 12 decembrie 2015, în jurul orei 14.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool, Aurel Gheorghe s-a deplasat la domiciliul concubinei Maria M., unde a continuat să bea tărie. Două ore mai târziu, bărbatul a vrut să se facă util şi a făcut curăţenie prin casă. El a scos mai multe perechi de încălţăminte uzată de sub pat, un baston de lemn şi o coadă de topor.

Hemoragie nazală

Ca să scape de încălţăminte, a aruncat-o în sobă, apoi, din senin, s-a enervat că Maria M. nu îl ajută la treabă. Puşcăriaşul i-a tras un pumn în figură femeii, iar acesteia a început să-i curgă sânge din nas. În loc să se calmeze, Aurel Gheorghe a devenit tot mai violent. “Inculpatul a lovit victima în mod repetat cu pumnii, iar din cauza şocului, aceasta nu a mai opus rezistenţă. În continuare, inculpatul a dezbrăcat victima şi i-a aruncat pantalonii în sobă, iar chilotul într-un tomberon din curte”, se precizează în dosarul instrumentat de procurori. Rudele femeii au încercat să intervină, dar victima, ruşinată fiindcă fusese dezbrăcată, le-a cerut apropiaţilor să părăsească încăperea.

"Am dat ca într-un câine"

După plecarea rudelor, recidivistul Aurel Gheorghe a continuat să o lovească pe Maria cu coada toporului în cap, torace, braţul stâng, coapsă, fese şi ambele picioare. Alertat de zgomote, un apropiat al femeii a luat o lopată şi i-a aplicat inculpatului două lovituri cu latul părţii metalice. “Agresorul a parat loviturile cu antebraţul stâng, suferind o fractură de cubitus”, se mai precizează în dosar.

Reţinut de poliţişti, Aurel Gheorghe a mărturisit. „Recunosc fapta. Am băut, nu am mai judecat. Am dat ca într-un câine. Am dat până a murit femeia. Ea e acum în pământ, eu putrezesc în puşcărie. Am mai bătut-o. Îi mai dădeam câte o palmă, câte un băţ, dar acum am înnebunit. Am dat în neştire!”, le-a spus bărbatul anchetatorilor.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net