Bugetul unei comune buzoiene, mai sărac din cauza unei prostituate de 49 de ani!

Ultima actualizare:

    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

De necrezut! La peste 150.000 de lei se ridică paguba produsă de o prostituată în vârstă de aproape 50 de ani comunei în care locuiește. Autoritățile din Mărăcineni (Buzău) primesc, de peste un deceniu, procese verbale cu amenzile colecționate de practicanta celei mai vechi meserii, care s-au transformat în creanțe imposibil de recuperat.

Aurelia T. este una dintre veteranele prostituatelor care activează pe centura Buzăului. La 49 de ani, nu are nici un gând de pensionare, spre disperarea primarului din Mărăcineni, comuna în care prostituata figurează ca având domiciliul. Autoritățile locale primesc în continuare procesele verbale cu amenzile încasate de Aurelia „pentru racolarea de persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale“.

“Nu avem ce să recuperăm de la ea”

Dintr-o amendă de 500 de lei azi, una mâine, plus datoriile de un deceniu încoace și penalitățile calculate, cetățeana Aurelia T. a acumulat o restanță la bugetul local al comunei Mărăcineni de 152.924 lei. „Pe noi, la primărie, suma de recuperat ne încurcă foarte mult, mai ales că nu avem cum să o recuperăm. Ne afectează la buget, fiindcă ne ia la întrebări Consiliul Județean de ce nu recuperăm datoriile”, se plânge Victor Potoceanu, primarul din Mărăcineni. “I-am făcut somații pe adresa unde are mutație, dar nu avem ce să recuperăm de la ea. Am făcut tot ce se putea, tot ce a depins de noi pentru a recupera din datoriile femeii“, oftează edilul.

Datoria prostituatei afectează serios bugetul comunei, pentru că de ea se ține cont la alocările de fonduri de la Guvern sau de la Consiliul Județean. Astfel, din bugetul proiectat localității Mărăcineni ajunge în vistierie o sumă din care se scad 150.000 de lei, bani care teoretic sunt în posesia autorității locale, dar în realitate nu sunt decât niște amenzi scrise de polițiști și jandarmi.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net