Bucuria copiilor: şotronul colorat care rezistă zece ani pe asfalt!

Ultima actualizare:

    Puştii abia aşteaptă să le vină rândul la joacăFoto: "Adevărul"
Puştii abia aşteaptă să le vină rândul la joacăFoto: "Adevărul"

Inedit! Brăilenii care s-au plimbat, în weekend, prin Parcul Monument au avut descoperit pe alei mai multe desene deosebite. Realizate cu vopseluri speciale, plastificate, acestea au o durată de viaţă de cel puţin zece ani şi sunt menite să le capteze atenţia micuţilor care ies la plimbare cu părinţii în cele două parcuri din oraş, Monument şi Grădina Mare, dar şi pe faleza Dunării.

Desenele sunt în curs de realizare, dar deja au foarte mare success. Puştii se aşază cuminţi la coadă pentru a putea sări pe şotronul viu colorat. Desenele reprezintă sistemul solar, cu planetele aferente, harta României, diverse modele de şotron, figurine vesele, dar şi formule matematice.


    Desenele sunt realizate cu vopseluri specialeFoto:
Desenele sunt realizate cu vopseluri specialeFoto:

Prin forme şi culori, aceste desene ar trebui să le atragă atenţia copiilor şi să îi „prindă” în jocuri specifice vârstei.

Firma care realizează desenele speciale este din Bacău şi ar fi trebuit să finalizeze deja lucrarea, dar a fost împiedicată de condiţiile atmosferice nefavorabile de săptămâna trecută. Un reprezentant al firmei a explicat că vopselurile folosite pentru realizarea desenelor au o compoziţie specială, care le face să reziste pe asfalt, în zonele unde nu este trafic auto, cel puţin zece ani, indiferent de condiţiile atmosferice.Vezi galerie foto pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net