Bucureştiul, în pană de curent electric marţi după-amiază

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 19.10

Reprezentanţii Enel Muntenia spun că avaria va fi remediată în etape, după cum urmează: străzile Gheorghe Doja, Leonte Filipescu şi cele adiacente vor fi alimentate în jurul orei 19.30. Pana de curent care a afectat străzile Petricani, Zamfir Gheorghe, Şos. Ştefan cel Mare, Râul Colentina, Logofăt Cârstea şi pe cele din zona Tei-Toboc va fi remediată în jurul orei 21.00. Tot atunci vor primi curent şi bucureştenii care locuiesc pe Şos. Colentina şi pe străzile Oteşani, Irimicului, Reînvierii şi Maşina de Pâine.

UPDATE

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a declarat că Enel ar fi remediat situația care ar fi fost generată de o problemă între Enel Distribuție Muntenia și Transelectrica.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2, Anatol Albu, a precizat și el că furnizarea curentului electric a fost reluată în Obor și Pipera. El a adăugat că autoritatea locală nu a fost informată în prealabil de această acțiune a Enel.

Enel Distribuţie Muntenia a precizat într-un comunicat de presă că în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica, şase staţii ale companiei care alimentează partea de nord-est a Capitalei (zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi) au rămas nealimentate cu energie.

"În acest moment, se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse şi restabilirea alimentării cu energie electrică", se menţionează în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net