Bogdan Vlădan, fiul criminalului de la Perla: «Tata n-a lovit-o niciodată pe mama.O să-i fiu alături orice s-ar întâmpla»

Ultima actualizare:

    Bogdan Vlădan
Bogdan Vlădan

Bogdan Vlădan, fiul lui Gheorghe Vlădan, polițistul care a ucis opt persoane în coaforul Perla din Bucureşti, a încercat să schimbe percepţia asupra tatălui său. El mărturisește că tatăl său nu-și amintește nimic despre tragedie, însă este profund marcat de cele întâmplate.

"Tata n-a lovit-o niciodată pe mama. N-au existat nici discuţii pornite din gelozie, mama a mers şi singură cu prietenele în vacanţă, tata a lăsat-o. Eu n-am auzit ţipete în casă. Arma a luat-o ca să ne apere, nu ca să o folosească împotriva noastră", adeclarat Bogdan.

La trei luni de la masacrul din coaforul de la Perla, Bogdan Vlădan a declarat că păstrează legătura cu tatăl său, chiar dacă i-a ucis mama.

"Din 5 martie au trecut trei luni, timp în care am avut de rezolvat multe lucruri. Sunt fiul părinților mei, dacă stau să mă gândesc îi iubesc pe amândoi la fel indiferent că sunt în diferite părți. Dragostea e la fel de mare pentru amândoi. Nu o să-l uit pe tata orice s-ar întâmpla, merg la el în fiecare săptămână și îl ajut cu ce pot, cu ce are el nevoie. Durerea cea mai mare este că am rămas fără amândoi deodată, numai eu știu ce simt și prin ce trec. Până pe 5 ianuarie am fost o familie fericită, situația începuse să se deterioreze în urmă cu cinci luni. De fiecare dată când mă duc la el îmi spune că regretă foarte mult ceea ce a făcut și plânge încontinuu. Nu știe nici acum de ce a făcut asta. Eu o să fiu alături de el orice s-ar întâmpla pentru că suntem bărbați și trebuie să ne susținem orice s-ar întâmpla", a povestit fiul criminalului la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net