Blestemul Mihăileşti: un microbuz a ars ca o torţă

Ultima actualizare:

    Incendiul de la Mihăileşti n-a făcut victimeFoto: "Adevărul"
Incendiul de la Mihăileşti n-a făcut victimeFoto: "Adevărul"

Un alt incendiu în acelaşi loc! Imaginile cu coloane de fum și autovehicule în flăcări au devenit parcă un blestem pentru comuna buzoiană Mihăilești, unde în 2004 au murit 18 oameni, după explozia azotatului de amoniu dintr-un camion.

Un alt incendiu în acelaşi loc! Imaginile cu coloane de fum și autovehicule în flăcări au devenit parcă un blestem pentru comuna buzoiană Mihăilești, unde în 2004 au murit 18 oameni, după explozia azotatului de amoniu dintr-un camion. Acum două săptămâni, un autocamion încărcat cu 800 de butelii de aragaz a luat foc la intrarea în Mihăileşti, iar pompierii au evacuat aproximativ 30 de case.

Joi dimineață, traficul pe DN2 E85 a fost blocat din nou la Mihăilești, aproape de satul Căldărușanca, din cauza unui microbuz care a luat foc. Autovehiculul efectua o cursă între Galați și București și transporta zece călători, toate femei. Pasagerele au reuşit să coboare înainte ca microbuzul să ardă ca o torţă, scrie adevarul.ro.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Accident grav în Bistriţa

Tot ieri dimineaţă a avut loc un grav accident de circulaţie în localitatea bistriţeană Şintereag, pe DN17. Şoferul unui microbuz care venea din Republica Moldova şi care transporta şapte persoane a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară în care se aflau două persoane.  Şoferul autoutilitarei şi doi pasageri din microbuzul care mergea spre Franţa au ajuns la spital.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net