«Berlusconi de Braşov», din palatul lui Ceauşescu în celulă cu 4 paturi

Ultima actualizare:

Ioan Neculaie n-a scăpat de cătuşe. După ce, la sfârşitul lunii ianuarie, omul de afaceri braşovean a crezut că i-a îmbunat pe judecători şi va fi cercetat sub control judiciar, iată că luni (8 februarie) magistraţii Curţii de Apel Braşov au decis arestarea lui pentru 30 de zile. Aşa că milionarul a ieşit de la instanţă gata încătuşat şi dus direct în arestul IJP Braşov.

Adio, lux şi petreceri deocheate pentru patronul FC Braşov, milionarul Ioan Neculaie (58 de ani)! Cel puţin pentru următoarele 30 de zile, cât va sta în arestul Poliţiei Braşov, acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei.

Milionarul Ioan Neculaie a fost arestat ieri pentru 30 de zile
Milionarul Ioan Neculaie a fost arestat ieri pentru 30 de zile

Ioan Neculaie a fost săltat de poliţişti în 28 ianuarie, dar după 24 de ore de reţinere, a fost eliberat. Nu pentru mult timp însă.

Patronul FC Braşov locuieşte în prezent în fosta vilă de protocol a dictatorului
Patronul FC Braşov locuieşte în prezent în fosta vilă de protocol a dictatorului

Milionarul s-a mai putut bucura de luxul vilei sale de la Timişu de Jos doar 10 zile, pentru că de ieri împarte camera cu alţi trei infractori braşoveni. Despre averea lui Ioan Niculaie se vorbeşte mult, dar puţini au avut ocazia să-i viziteze domeniul uriaş de la 10 kilometri de Braşov.  Ioan Neculaie şi-a făcut o adevărată fortăreaţă din fosta vilă de protocol a lui Ceauşescu care se întinde pe 18.000 mp. Aici, organiza petreceri deocheate de unde i-au venit şi poreclele de “Berlusconi din Braşov” sau “Tăticul Playboy de Braşov”. Implicat şi în dosarul “Prostituate de lux”, milionarul nu s-a ferit să povestească în faţa anchetatorilor cum arunca banii pe cadourile oferite tinerelor cu care întreţinea relaţii sexuale.

“Îmi spuneau că mă ajută să-mi fac o prietenă, însă nu s-a legat nimic. Fetele nu veneau pentru bani. E posibil să le mai fi dat câte 1.000 €, dar nu pentru servicii sexuale. Eu le făceam cadouri”, mărturisea milionarul. Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie sau Simona Traşcă, audiate şi ele în dosar, şi-au amintit însă nu numai de partidele de sex, ci şi de miile de euro şi de excursiile pe care le primeau de la afacerist. 

Neculaie nu se zgârcea nici când venea vorba despre fetiţe, dar nici când îşi satisfăcea propriile hobby-uri.

Cum ar fi pasiunea pentru maşini. El are la Timişu de Jos un garaj pe măsură. Colecţia de maşini valorează peste un milion de euro şi este formată dintr-un Rolls-Royce de 450.000 de euro, un Mercedes în valoare de 140.000 de euro, un Hummer (100.000 de euro), un Dodge Viper (100.000 de euro), un Porsche Cayenne (120.000 de euro), un BMW 765 (120.000 de euro), un VW Touareg (60.000 de euro), un VW Phantom (80.000 de euro) şi o motocicletă Harley Davidson de 12.000 de euro. La acestea se adaugă elicopterul cu care o aducea la Braşov pe Cruduţa - şi pe care a dat 1,2 milioane de euro - dar şi un iaht Azimut 42. “Bărcuţa” a fost cumpărată cu un milion de euro în urmă cu patru ani şi e “parcată” cel mai adesea în Tenerife.

Aici va sta în următoarele 30 de zile milionarul braşovean
Aici va sta în următoarele 30 de zile milionarul braşovean

Click! spune

Ioan Neculaie are 58 de ani şi a fost însurat de două ori. Prima soţie s-a sinucis, iar de cea de-a doua, cu care are un băiat, a divorţat în 2006. 

Este patronul echipei FC Braşov, iar până anul trecut a deţinut Uzinele Roman.

Are o avere estimată la 30 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net