Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. Absolvenţii de liceu îşi pot calcula nota aici

Ultima actualizare:

    Barem Istorie Bac 2015, sesiunea de toamnă. Foto: Adevărul
Barem Istorie Bac 2015, sesiunea de toamnă. Foto: Adevărul

Aproximativ 33.000 de absolvenţi de clasa a XII-a s-au înscris la proba obligatorie de la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2015. Miercuri (26 august), liceenii au dat examen la proba obligatorie a profilului. Cei de la umanist au avut de rezolvat subiectele de la Istorie. Tot în aceeaşi zi, Ministerul Educaţiei a publicat şi barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă, unde elevii de liceu îşi vor putea calcula procentajul obţinut la această probă.

Subiectele probei obligatorii a profilului umanist de miercuri, 26 august, au avut aceeaşi structură ca şi cele din anii precedenţi. Click! îţi prezintă barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă, pentru cele trei subiecte principale punctate cu câte 30 de puncte.

Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. Primul subiect

Barem de corectare Istorie Bac 2015 sesiunea de toamnă

La primul subiect, elevii au avut de citit două fragmente din texte istorice diferite şi au fost nevoiţi să răspundă la şapte întrebări cu cerinţe diferite. Edu.ro a publicat subiecte şi barem la Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă, probă pe care absolvenţii de liceu au susţinut-o miercuri (26 august).

Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. Al doilea subiect

Cel de-al doilea subiect a fost de asemenea un text la prima vedere ce le-a cerut elevilor să recunoască un conducător politic precizat în fragment, la ce perioadă istorică face referire acesta, au fost puşi să ofere informaţii economice din România acelei epoci şi cum au fost utilizate politicile totalitare în anii de început al stanilismului la noi în ţară.

Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. Al treilea subiect

Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. La cel de-al treilea subiect, elevii au avut de elaborat un eseu de aproximativ două pagini despre statul şi politica din spaţiul românesc în Evul Mediu dar şi cum au fost începuturile modernităţii pe plaiurile mioritice.

Barem Istorie BAC 2015, sesiunea de toamnă. Când se vor afişa rezultatele

Prima afişare a rezultatelor este programată marţi, 1 septembrie (până la ora 16:00), Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16:00 - 20:00. Soluţionarea contestaţiilor se va efectua în zilele de 2 şi 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie.

Rezultate BAC 2015 – sesiunea de toamnă. Cum s-au descurcat elevii în acest an

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net