Bărbatul care a slăbit 150 kg a scăpat de pielea în plus

Ultima actualizare:
Bărbatul are acum 90 de  kilograme, dar medicul  trebuie  să-i elimine cele circa 5 kg de  piele rămasă după ce a slăbit
Bărbatul are acum 90 de kilograme, dar medicul trebuie să-i elimine cele circa 5 kg de piele rămasă după ce a slăbit

A luptat ani de zile cu zecile de kilograme în plus. După ce a slăbit 150 de kilograme a apărut altă problemă: kilograme întregi de piele în exces. Acum, Marius Stoica este, în sfârşit fericit. A trecut cu bine de prima operaţie în cursul căreia medicul i-au eliminat 4 kilograme de piele.

De la 240 de kilograme, Marius Stoica, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a ajuns să cântărească doar 90, reuşind cu ajutorul unei operaţii de micşorare a stomacului să scape de 150 de kilograme.


    marius
marius

marius
marius

marius
marius

Tot un record a fost şi intervenţia de joia trecută pentru medicul care l-a operat. Chirurgul plastician Radu Jecan a reuşit să-i îndepărteze lui Marius patru kilograme de piele din zona abdomenului şi zona inghinală, iar intervenţia a fost una extrem de epuizantă, deoarece a necesitat maximum de atenţie şi a durat aproape şapte ore.

marius
marius

marius
marius

„A fost o operaţie dificilă întrucât am operat o suprafaţă destul de delicată, care a expus multe vase de sânge. Nu au fost probleme, totul a decurs foarte bine, fără evenimente postoperatorii", a declarat chirurgul plastician Radu Jecan. Ieri, după patru zile petrecute în clinică, Marius a plecat acasă fericit.

marius
marius

„Simt că zbor acum. Îi mulţumesc domnului doctor că m-a scăpat de acest calvar din viaţa mea", a spus Marius.

Când se va reface complet după această intervenţie, bărbatul va mai fi supus la încă două operaţii pentru îndepărtarea pielii de pe sâni şi spate.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net