Bărbat ucis de amantul soţiei la Sighet. Vezi ce spun rudele!

Ultima actualizare:

Cu lacrimi în ochi şi sfâşiaţi de durere, apropiaţii familiei lui Alexandru (Sani) Feltman, sigheteanul de 41 de ani ucis cu o lovitură de cuţit în inimă de către amantul soţiei sale au stat de veghe, aseară, la căpătâiul lui, în capela romano-catolică din Sighetu Marmaţiei. „Totul a început în urmă cu două luni. De atunci, Adrian Sava (agresorul lui Alexandru - n.r.) ne hărţuia zilnic şi chiar ne ameninţa pe toţi cu moartea. În fiecare zi ne urmărea, deja nu mai puteam! Îl vedeam şi pe Sani că e supărat, însă el nu zicea nimic ca să fie tare pentru copii", susţine Erika Feltman, sora victimei. Mai mult, aceasta afirmă că ucigaşul venea seara în cartierul în care locuiau şi urla la geam, împărtăşind tuturor dragostea ce i-o poartă Gabrielei Feltman. „Fratele meu ştia de relaţia celor doi, însă o iubea prea mult şi a iertat-o de fiecare dată când a plecat. Dorea să-şi refacă viaţa şi copiii să aibă o mamă. Nu ştiu dacă şi ea e vinovată, dar abia aştept să văd ce are de zis", a adăugat sora victimei.

„A iubit-o ca pe ochii din cap"

„Eu sunt de vină că n-am reuşit să-l conving că nu e bine ce face. De fiecare dată îi spuneam s-o lase în pace, să meargă la altul dacă ea vrea, dar nu m-a ascultat. N-am văzut niciodată un bărbat să-şi iubească atât de tare soţia, cum o iubea Sani pe Gabi. Era în stare să facă orice pentru ea", povesteşte Maria Mihai, mătuşa celui ucis. Chiar dacă în nouă luni, soţia l-a părăsit de trei ori pentru a sta alături de amantul său, Alex Feltman a primit-o înapoi de fiecare dată cu braţele deschise. „O iubea ca pe ochii din cap! Când ziceam ceva despre ea de fiecare dată ne făcea semn să tăcem şi zicea că el ştie mai bine. Păi, uite săracul unde a ajuns! Şi pentru ce? Lucra zi şi noapte să facă bani pentru familie şi nevastă-sa stătea acasă pe calculator şi vorbea cu bărbaţi pe internet. Nici măcar mâncare nu-i făcea. El avea grijă de copii, el aducea mâncare în casă, el avea grijă de tot. Merită să stea acum îngropat?", a exclamat, plin de revoltă, Sorin Mihai, văr primar cu Alex Feltman. Chiar dacă sigheteanul le povestea apropiaţilor întâmplările sale nu asculta niciodată sfaturile lor. „De fiecare dată i-am spus să-i dea pace şi să-şi vadă de viaţa lui. Gabi a plecat de trei ori la Brăila şi de fiecare dată s-a întors acasă. I-am spus să nu o mai primească, dar nu m-a băgat în seamă", a adăugat Sorin.

Urma să se mute la Arad

După o viaţă petrecută alături de cel mai bun prieten al său, Daniel Ursuleanu crede că Sani Feltman nu merita un sfârşit atât de tragic. „Am copilărit împreună, am lucrat împreună şi am fost cei mai buni prieteni. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, ne-a povestit că a primit un contract în Arad unde urma să se mute cu familia sâmbăta asta. Era un băiat sufletist şi harnic şi o să ne fie tare dor de el", a spus, cu lacrimi în ochi, cel mai bun prieten al său.

„Cel mai bun ginere"

Prezent aseară la capela romano-catolică pentru a aduce un ultim omagiu cleui care i-a fost ginere, Ioan Ioţuc spune că Sani Feltman era un băiat foarte respectuos. „Au fost situaţii când fata mea nu mă primea în casă, dar Sani tot timpul mă respecta şi mă invita înăuntru. Era un băiat de milioane! Nu ştiam eu ce face fata mea, că mă duceam eu după ea în Brăila şi o aduceam târâş înapoi. Acum aştept să-şi revină să ne explice de ce s-a ajuns aici", a spus tatăl Gabrielei Feltman.

Ucis de amant din gelozie

Soţii Feltman, Gabriela (35 de ani) şi Alexandru (41 de ani), au ieşit sâmbătă seară la un suc în centrul oraşului Sighetu Marmaţiei, nu departe de blocul în care locuiau. Pe stradă, au fost atacaţi de fostul amant al femeii, Adrian Sava (37 de ani), din Brăila. Înarmat cu un cuţit, acesta l-a înjunghiat pe bărbat în inimă şi apoi s-a aruncat asupra femeii. După ce a înjunghiat-o şi pe aceasta, agresorul a rupt-o la fugă. Gabriela a scăpat cu viaţă, iar acum este în spital. Până astăzi, la ora 12.00, agresorul n-a fost prins.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net