Băieţel de 8 ani înjunghiat cu sălbăticie de propriul tată

Ultima actualizare:

    Echipajul ambulanţei l-a găsit pe micuţ fără viaţăFoto: adevarul.ro
Echipajul ambulanţei l-a găsit pe micuţ fără viaţăFoto: adevarul.ro

Cumplit! Satul buzoian Lunca a fost sâmbătă scena unui episod de neînchipuit: un bărbat cu probleme psihice şi-a ucis copilul de 8 ani cu mai multe lovituri de cuţit. După fapta abominabilă, criminalul în vârstă de 35 de ani a fugit şi a fost găsit de poliţişti, câteva ceasuri mai târziu, spânzurat într-o pădure.

Pentru micuţul Ionuţ Ciprian, singurul copil la părinţi, viaţa s-a frânt în clasa a doua. Sătulă de soţul violent, care îi transformase viaţa într-un calvar, mama puştiului decisese să plece din comuna CA Rosetti şi se mute la oraş, departe de bestia dezlănţuită. Micuţul a fost transferat la Şcoala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Buzău şi lucrurile păreau să se îndrepte, mai ales după ce femeia îşi găsise un loc de muncă, încercând să dea uitării traumele suferite din cauza soţului agresiv.

Mama lui Ionuţ a venit sâmbătă în comuna CA Rosetti, ca să-şi recupereze câteva lucruri şi ca să stabilească termenii divorţului cu Gigel Ştefan, soţul bătăuş. Femeia a mers în comună însoţită de băieţel şi de avocat.

În timp discuţiei purtate de adulţi, puştiul s-a urcat pe bicicletă şi a pornit spre magazinul din sat, ca să-şi cumpere ceva. Într-un acces de furie, tatăl l-a ajuns din urmă şi l-a atacat cu un cuţit la marginea satului. Bărbatul l-a înjunghiat de mai multe ori, apoi a dispărut, lăsându-l pe micuţ neînsufleţit.

”Soţul a încercat să o facă să revină acasă, dar totul s-a transformat într-un scandal. La un moment dat, bărbatul l-a luat pe copil, probabil pentru a-l convinge să rămână cu el, l-a dus pe malul unei bălţi, Valea Strâmbului, şi aici s-ar fi produs crima”, a povestit, pentru adevarul.ro, Robert Moisac, secretarul primăriei CA Rosetti.  

Criminalul a fugit prin lăstărişurile de la marginea satului. Localnicii spun că bărbatul avea probleme psihice şi că la beţie devenea violent. După câteva ore de căutări, poliţiştii l-au gasit pe asasin spânzurat într-o lizieră de lângă calea ferată. Gigel Ştefan avea 35 de ani şi era cioban la stânele din sat. 

Vezi video pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net