Au fost condamnaţi poliţiştii care au mimat sexul oral cu un bărbat audiat

Ultima actualizare:

L-au bătut şi l-au umilit! Justiţia din Iaşi s-a pronunţat deja într-un caz incredibil petrecut în incinta unei secţii de Poliţie din judeţ. Doi agenţi sunt acuzaţi că au batjocorit un bărbat pe care îl cercetau, lovindu-l şi mimând cu el un act sexual.

Bogdan Petianu (26 de ani) şi Constantin Vârlan (33 de ani) au fost condamnaţi în primă instanţă, de Judecătorie, la câte un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, procesul lor urmând a se relua la Curtea de Apel Iaşi, care va da o sentinţă definitivă în acest caz.

Pe 8 martie 2013, cei doi poliţişti au fost sesizaţi că Mihai Popescu, din localitatea Ţibana, ar fi lovit un bărbat de 70 de ani. Agenţii au ajuns la faţa locului, l-au încătuşat pe cel reclamat şi apoi l-au umilit. Anchetatorii spun că agenţii l-au obligat pe ieşean să se târâie şi să sâsâie ca un şarpe, în timp de îl loveau. Agentul Vîrlan i-ar fi cerut apoi victimei să imite o viperă, iar când Popescu a scos un sunet mai strident, poliţistul a spus că “viperele trebuie lovite în cap şi omorâte”. Imediat, agentul Petianu a lovit victima cu piciorul în cap. “Suspectul Petianu Bogdan i-a tras pantalonii (n.r. - victimei), în timp ce suspectul Vîrlan Daniel Constantin a simulat un act sexual oral prin aplecarea capului victimei către zonele sale genitale; totodată, suspectul Vîrlan a folosit cuvinte explicite şi triviale privind conotaţia sexuală a gestului umilitor”, după cum se mai arată în rechizitoriu.

În final, Mihai Popescu a fost eliberat şi a fost amendat cu 500 de lei, iar acesta a depus o plângere la adresa poliţiştilor. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net